Red Hot Chili Peppers dostanou svou hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy

25.03.2022 13:56 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Red Hot Chili Peppers konečně budou mít oficiálně potvrzeno, že jsou slavní. Na oslavu čtyřiceti let v hudebním businessu se totiž ve svém domovském Los Angeles konečně dočkají své hvězdy na Hollywoodském chodníku slávy. Slavnostní odhalení se uskuteční 31. března a oné cti poprvé ji prezentovat veřejnosti se dostane Georgi Clintonovi. Ten produkoval jejich desku "Freaky Styley" z roku 1985.

"Hollywoodští kluci z našeho rodného města si konečně přicházejí vyzvednout svou hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy," řekla producentka Ana Martinez. "Čekali jsme, až se uvolní ze svých nabitých programů, aby se věnovali své hvězdě, a jsme nadšeni, že je můžeme přivítat v naší rodině na chodníku slávy," doplnila.

RHCP tak poslední březnový den obdrží hvězdu číslo 2717. Pokud byste někdy vyrazili do LA a chtěli se na ni podívat, bude umístěna ve druhé řadě na adrese Hollywood Boulevard 6212, blízko Amoeba Records na jižní straně ulice.

Red Hot Chili Peppers na shop.musicserver.cz

Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň musicserver? V nově spuštěném obchodu shop.musicserver.cz si můžete koupit nejen nové CD RHCP, ale i několik různobarevných vinylových verzí nové desky a také starší nahrávky či trička kapely.

Fanoušci kapely se ale určitě mnohem více těší na její nové album. Kolekce "Unlimited Love" vyjde hned o den později, tedy 1. dubna. Její předobjednávky v různých formátech, včetně barevných vinylů, už běží třeba ve Sparkshopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY