The Chainsmokers v "iPadu" vzpomínají na minulou lásku

23.03.2022 12:54 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Vypadá to, že dvojici The Chainsmokers pauza, kterou si dala po vydání poslední řadovky "World War Joy", přece jen trochu prospěla. Alexander Pall a Andrew Taggart se totiž poněkud zacyklili ve stále stejném zvuku a začali nudit. Chystaná nahrávka, o které se zatím zmiňují jako o "TCS4", asi nebude kdovíjakým hudebním krokem vpřed, první dva singly ale ukazují, že by přece jen mohli zase bavit. A aktuální novinka "iPad" je o něco lepší než pilot "High".

Ne že by v písni bylo něco zcela nového, na to si kapela svůj zvuk vybudovala až příliš svědomitě. Songu ale sluší jistá zasněná melancholie - zpěvák vzpomíná na minulou lásku a podivuje se nad tím, jak se z nich po tom všem, co prožili, zase mohli stát cizinci. Ve výsledku se nejedná o žádný velký pokrok, ale je to fajn.

Pokud je ale "iPad" to nejlepší, na co se duo zmůže, chystaná nahrávka nás pravděpodobně nijak zvlášť neohromí. Stejně jako videoklip, který je takovým sestřihem všeho možného. Některé ze záběrů jsou sice zábavné, ale dohromady tvoří jen takový mišmaš.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY