OneRepublic vyrážejí ve "West Coast" na pouť za sluncem

24.03.2022 16:35 - Honza Balušek | foto: Archiv kapely OneRepublic

OneRepublic sice svou poslední desku "Human" vydali teprve v srpnu minulého roku, už v listopadu ale přišli se zbrusu novou písní "Sunshine", následně se na počátku letoška blýskli živákem "One Night In Malibu" a aktuálně nabízejí další čerstvý song "West Coast". A i v něm se rozhodli být naprosto pozitivní a zpívat o tom, jak chtějí ze šedi vyrazit na západní pobřeží za sluncem. Kdo by nechtěl.

Frontman a hlavní skladatel formace Ryan Tedder má na silné refrény talent a nebojí se ho použít, proto nepřekvapí, že i novinka funguje na první dobrou. Teplo, sluníčko a dobrá nálada z ní jen čiší a jen v druhém plánu si možná uvědomíte, že smyčce a vokály znějí jako z nějaké skladby ze šedesátých let minulého století, což písničce dodává v současném přemodernizovaném popu originální šmrnc. Dobrá atmosféra vládne nejen ve videoklipu, který je nezastíraně celý natočen ve studiu, ale i v živém provedení v The Late Late Show Jamese Cordena, kde Tedder dokazuje, že naživo umí opravdu zpívat skvěle. Obě videa najdete níže.

Jak to celé kapele hraje, snad konečně brzy zjistíme i my. Po dvou odložených termínech by OneRepublic měli konečně zavítat do pražské O2 areny. Pokud ještě nemáte poznačeno v kalendáři, kroužkujte datum 10. května.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY