Bryan Adams je na novém albu tak šťastný, až to bolí

17.03.2022 20:12 - Tisková zpráva | foto: Warner Music

Světově oceňovaný zpěvák a skladatel Bryan Adams vydal 11. března své patnácté studiové album s názvem "So Happy It Hurts". Nová kolekce je ukázkou Bryanova charakteristického stylu feel-good rockové hudby. The Associated Press jej popsalo jako radostné album.

O albu kanadský rocker říká: "Když jsem si uvědomil, že kvůli pandemii už možná nikdy nepojedeme na turné, vytáhl jsem z kapes kabátů všechny účtenky a podtácky, na které jsem si načmáral nápady na písničky. Ty jsem poskládal na papír a napsal album." Na albu "So Happy It Hurts" najdete dvanáct nových písní, včetně dříve vydaných singlů "On The Road", "Kick Ass" či "Never Gonna Rain".

S albem také vychází videoklip k písni "Always Have, Always Will", který Bryan sám produkoval. Ke skladbě dále dodává: "Je to deklarace o věrnosti. O někom, kdo s vámi byl a stále je, navzdory vašim vzestupům a pádům. Vidí skrz vaše ego a vrstvy složitostí a bere vás takového, jaký jste. Někdo, koho si vážíte a důvěřujete mu."

Pokud patříte mezi fanoušky tohoto kanadského rockera a chtěli byste mít doma "So Happy It Hurts" i na fyzickém nosiči, na Sparkshopu si můžete tuto nahrávku koupit ve formě CD, speciální edice na CD i dvou různých vinylových LP.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY