Krucipüsk zve na výroční koncert do pražského Fora Karlín

21.03.2022 14:51 - Tomáš Rozkovec | foto: archiv kapely Krucipüsk

Kvůli covidovým opatřením se koncert ke třicátému výročí existence liberecké party Krucipüsk několikrát přeložil. Nyní se snad konečně nadobro zdá, že termín 1. dubna je oním finálním a fanoušci kapely, milovníci hutných kytarových riffů a nesmrtelných groovů si budou moci společně s ní v pražském Foru Karlín užít velké slávy.

Parta kolem démonického frontmana, zpěváka, kytaristy textaře a vůbec duše a mozku souboru Tomáše Hajíčka byla založena v letech 1990/1991. Během celé kariéry se na jednotlivých postech vystřídala celá řada muzikantů. Poslední velká změna proběhla v roce 2017. Sestava se ustálila do současné podoby baskytarista Josef Křeček, bubeník Tomáš Hajíček ml. a loňská kytarová akvizice David Pavlík (Precedens, WAW Viktora Dyka, Illuminati, Rock Opera Praha a další), který vystřídal Petra Bošku.

Krucipüsk songy
© facebook Krucipüsk
Krucipüsk má na kontě dvanáct studiových alb, což značí, že sestavit setlist na výroční koncert nebude až tak snadná věc. Nakonec to skupina vyřešila po svém. Vybrala písně a na svůj facebook napsala: "Přátelé, kamarádi, náš velkej koncert v Karlíně se blíží a my se na něj strašně těšíme!! Chceme si ten zážitek co nejvíce užít s váma, a proto vám nahazujeme songy, který od nás ten večer uslyšíte. Doufáme, že to řádně naposloucháte a my vás co nejvíc pod pódiem uvidíme hrozit!! Pic a vidíme se 1. 4. v Karlíně, krucibando! P. S.: Dejte do komentů, na jakou věc se těšíte nejvíc."

Termín a místo je dáno, a tak nezbývá než těšit, že to tentokrát po těch všech odkladech vyjde. Vstupenky na akci s podtitulem "30+2 roky" jsou k dispozici v obvyklých předprodejích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY