Tomáš Klus vyráží s deskou "Cítím" na turné

16.03.2022 18:27 - Hana Bukáčková | foto: Martin Kubica

Není žádným tajemstvím, že zbožňovaný i nenáviděný písničkář Tomáš Klus vydal vloni rovnou dvě alba - politické "ČauČesku" a osobní "Cítím". S druhou jmenovanou deskou nyní vyjíždí na stejnojmenné koncertní turné. Začíná 18. března na Vysočině a skončí 3. června na Slovensku. Doprovázet ho bude jeho Cílová skupina.

"Upřímně, nevěděl jsem si rady, jestli hrát nebo ne, jestli se to sluší, jestli je to fér se veselit a zapomínat na dění. Došlo mi ale, že život je v téhle době potřeba nejen zachraňovat, ale i oslavovat. Máme štěstí, že jsme, kde jsme a vlnou solidarity i kdo jsme," svěřil se před časem.

"CÍTÍM hrdost a CÍTÍM touhu vám všem poděkovat a dodat sílu do žil, aby ožil entuziasmus a nabyla na velikosti víra v člověka jednotného, soudržného a uctivého vůči životu; to je totiž jediné možné vítězství nad zbraní slabých, nad násilím; nepoddat se strachu a nedat příležitost stínům ovládnout nás pochybnostmi a nedůvěrou v druhé… CÍTIT a souCÍTIT, vytančit a vyzpívat všechny druhy emocí, které v nás za poslední dva roky bují, je potřeba," vzkazuje Klus svým fanouškům a dodává: "Frustrace a pocity bezmoci lze rozpustit vědomím, že nejsme sami. Těším se na vás. U nás na koncertě. Žijem! Carpe diem!"

CÍTÍM - TOUR 2022

18. 3. ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
19. 3. PLZEŇ
25. 3. TÁBOR
26. 3. HRADEC KRÁLOVÉ
1. 4. BRNO
8. 4. OSTRAVA
23. 4. LIBEREC
27. 4. PRAHA
6. 5. CHEB
13. 5. OLOMOUC
21. 5. SVOJŠICE U PARDUBIC
3. 6. PEZINOK SK



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY