Jedinečný klubový koncert Pražského výběru se blíží

14.03.2022 13:41 - Jiří V. Matýsek | foto: Archiv kapely

O zásadnosti Pražského výběru pro domácí rockovou muziku není třeba se nějak dlouze rozepisovat. I z tohoto důvodu je pětice skvělých instrumentalistů vedená pány Kocábem a Pavlíčkem nejčastěji k vidění na větších pódiích a v rozměrnějších halách. Na konci měsíce ale hudebníci udělají výjimku. Na 24. března totiž naplánovali jedinečný klubový koncert v pražském Lucerna Music Baru.

Kruhové pódium tohoto klubu slibuje bezprostřední kontakt s kapelou. Původně se mělo jednat o první vystoupení Pražského výběru v letošním roce, okolnosti nakonec zavelely jinak a formace 1. března zahrála na benefiční akci na pomoc Ukrajině. To ale ve výsledku nic nemění na tom, že připravovaný koncert bude speciální. V plánu je navíc karaoke a také tombola, v níž budou moci návštěvníci vyhrát ceny z archivu skupiny. Spolu s ní se na jevišti představí i stálý host DJ Roxtar.

"Zubatá", "Pražákům, těm je hej", "Na Václavském Václaváku" nebo "Tatrman" - to jsou neoddiskutovatelné hity a dá se předpokládat, že zaznějí i v Praze. Vstupenky v ceně 590 Kč jsou v předprodeji přímo na stránkách Lucerna Music Baru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY