Tate McRae v "she's all i wanna be" vzpomíná na film "Chorus Line"

10.03.2022 10:18 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Tate McRae se od dob průlomového tiktokového hitu "You Broke Me First" blýskla několika dalšími povedenými skladbami, ať už sólovými či ve spolupráci s jinými, ale debutové desky jsme se od ní prozatím nedočkali. To by se mělo změnit někdy letos na jaře, kdy by po dvou ípíčkách konečně měla své příznivce oblažit i dlouhohrající prvotinou. Singl, který na ni prozatím poutá, má název "she's all i wanna be".

Rozjetá hitovka, která je v textové rovině v podstatě plná závisti, se dá nejlépe charakterizovat jako mix Carly Rae Jepsen a Olivie Rodrigo. Od Carly si Tate vypůjčila popovou rozjásanost, od Olivie kytarový podklad a celkovou náladu.

Ve videu je ovšem sama za sebe. Protože není jen zpěvačka, ale také tanečnice, udělala si radost a natočila svou verzi filmu "Chorus Line". Pokud vás zajímá, zda zvítězí v konkurzu, musíte vydržet až úplně do konce snímku. A pokud byste si písničku chtěli poslechnout ve vyklidněné klavírní podobě, pod článkem najdete kromě oficiálního klipu i živák, který McRae natočila pro VEVO.

Dá se předpokládat, že zmíněného alba se dočkáme už během příštích týdnů. Tate McRae totiž vyráží na turné, které se 12. května 2022 zastaví i v pražském klubu Roxy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY