Nové desky 7/2022 - od White Lies přes Midnight Oil po Metronomy

23.02.2022 16:00 - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Jan Kuča

Tentokrát si na své přijdou zejména příznivci nejrůznějších odnoží rocku a tvrdých žánrů. Nová alba nachystali White Lies, Sea Power, Midnight Oil, Ten, Annihilator nebo Immolation. Fanoušky elektronické muziky potěší Metronomy či debut Alice Glass, indie popaře Hurray For The Riff Raff a posluchače české tvorby Poetika.
V pátek 18. února vyšly tyto nové tituly:

White Lies - As I Try Not To Fall Apart
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

White Lies - As I Try Not To Fall Apart
"As I Try Not To Fall Apart" je dosud nejrozsáhlejší nahrávkou White Lies. Nabízí výbušný rock, electropopové bangery, invenci inspirovanou progem, funk podbarvené groovy a zároveň přináší některé z jejich dosud nejchytlavějších zásahů. Ačkoli byla kolekce nahrána za pouhá dvě studiová sezení, stala se zřejmě nejzásadnější sbírkou písní za poslední roky, což o ní i otevřeně říkají i samotní muzikanti. Z desky můžete znát singly "I Don't Wanna Go To Mars" a "Am I Really Gonna Die", na klipy k nim se můžete podívat na jejich YouTube profilu .


Sea Power - Everything Was Forever
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Sea Power - Everything Was
Ostřílený britský rockový sextet Sea Power (dříve známý jako British Sea Power) vydává po pěti letech nové album. Hudba této formace si už dávno získala mnoho pozoruhodných obdivovatelů - mezi její fanoušky se řadili Lou Reed či David Bowie. "Everything Was Forever" si jde svojí ráznou cestou i mimo politickou a covidovou situaci a svým postojem dává posluchači naději, že svět je u nich ještě v pořádku. Vedle klasické edice je k dispozici rovněž CD boxset. Obsahuje čtyři disky, na nichž se nacházejí instrumentální, alternativní a rozšířené verze songů a rarity, které se na finální nahrávku nevešly, dále pivní tácek, nášivku a 28stránkový barevný booklet. Více najdete na YouTube .


Midnight Oil - Resist
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Midnight Oil - Resist
"Resist" je patnáctou studiovkou australské rockové formace Midnight Oil. Od dob, kdy poprvé explodovali z post-punkové scény a rozproudili jedinečnou cestu bouřlivých koncertů z australských hospod a klubů do arén a festivalů po celém světě, uplynulo již čtyřiačtyřicet let. Jak je z názvu novinky zcela zřejmé, zabývá se problémy dneška a zítřka. Stejně jako její hlavní singl "Rising Seas", který řeší klimatickou krizi - typicky pro tuto kapelu - zcela nekompromisním způsobem. K albu skupina rovněž ohlásila tour. V této chvíli je potvrzeno dvaadvacet koncertů v Austrálii. Budeme věřit, že postupné rušení covidových opatření přivane muzikanty i blíže k nám. Zmíněný singl a další videoukázky můžete zhlédnout na YouTube.


Metronomy - Small World
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / electronic rock

Metronomy - Small World
Dva roky po šesté řadovce "Metronomy Forever" se britská indiepopová partička Metronomy vrací s její nástupkyní. Dostala titul "Small World" a posluchačům přináší devítku skladeb, které odrážejí pandemické roky z hlediska proměn lidského myšlení. Dle slov kapely je výsledný počin "návratem k jednoduchým požitkům a k přírodě", nebojí se prý ale ani klást existenciální otázky. Co tím pětice muzikantů přesně myslí, můžete zjišťovat na jejím bandcampu, kde je kolekce celá k poslechu. Zaujme-li vás, vyrazte 17. března na brněnskou Flédu - ten večer ji tam totiž Metronomy představí živě.


Alice Glass - Prey//IV
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: electronic / electropunk

Alice Glass - Prey//IV
Jméno Alice Glass je známé především fanouškům kanadské electropunkové senzace Crystal Castles, kterou spoluzakládala a ve které působila jako zpěvačka. V roce 2014 skupinu opustila a vydala se na sólovou dráhu. Studiově ji odstartovala v roce 2017 eponymním ípíčkem a nyní v krasojízdě pokračuje plnohodnotným debutem. Třináct řízných songů na "Prey//IV" je především autorčinou reflexí sexuálního zneužívání a domácího násilí, tedy poměrně vážných témat. To ostatně naznačily i singly "Suffer and Swallow", "Baby Teeth", "Fair Game" a "Love Is Violence", které vydání alba předcházely. Spolu s ostatními písněmi jsou k poslechu na bandcampu.


Ocean Child - Songs Of Yoko Ono
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Yoko Ono Tribute - Ocean Child - Songs Of Yoko Ono
"Songs Of Yoko Ono" je počin projektu Ocean Child. Jak je z názvu patrné, jde o sbírku coververzí Yoko Ono. Hudba jedné z největších umělkyň rockové historie je často přehlížena, ne-li aktivně ignorována. Roky frustrace z tohoto stavu věcí motivovaly frontmana kapely Death Cab For Cutie Bena Gibbarda, aby natočil toto tribute album, které má demonstrovat šíři, kouzlo a brilantnost její tvorby. Gibbard však není prvním a jediným člověkem, který se pokusil zachránit reputaci této muzikantky: v sestavě, která přehrála její songy, se objevují jména jako David Byrne, The Flaming Lips, Sharon Van Etten, US Girls, Sudan Archives nebo Japanese Breakfast. Ukázky z předělávek naleznete na YouTube profilu Bena Gibbarda a jeho kapely.


Pink Floyd - P.U.L.S.E. Restored & Re-Edited
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: art rock / progresivní rock

Pink Floyd - P.u.l.s.e. Restored & Re-Edited
Svého remasteringu a přestříhání se letos dočkal legendární živák "P.U.L.S.E." od Pink Floyd. Ti s ním navštívili i pražský strahovský stadion a jistě má nemálo pamětníků. Blu-ray/DVD luxusní boxset v pevném pouzdru obsahuje nově přepracovaný videozáznam z původních páskových předloh z roku 2019. Aktualizován byl také design obalu, který byl původně vytvořen pro vydání DVD v roce 2006. Reedice rovněž oživuje ikonické pulzující diody z CD z roku 1995. Zahrnuje hudební videa, filmy z koncertních pláten, dokumenty, záběry ze zkoušek a 60stránkový booklet. Detaily najdete na YouTube Floydů.


Hurray For The Riff Raff - Life On Earth
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: americana / indie pop

Hurray For The Riff Raff - Life On Earth
Formace Hurray For The Riff Raff, kterou dnes již reprezentuje pouze Alynda Segarra, se vrací po dlouhých pěti letech od alba "The Navigator" se svojí sedmou studiovou deskou, kterou pojmenovala "Life On Earth". Hlavním spolupracovníkem při natáčení jedenáctky písniček, jež tentokrát z americany sem tam sklouznou více do indie poprocku, byl Brad Cook, který má ve svém portfoliu hudebníky jako Nathaniel Rateliff, Waxahatchee, Bon Iver nebo Big Red Machine. Jak dopadla spolupráce s novou posilou vydavatelství Nonesuch, zjistíte na YouTube.


Tip týdne

Carlie Hanson - Tough Boy
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Carlie Hanson - Tough Boy
Americkou zpěvačku Carlie Hanson asi znát nebudete, ačkoli jste na ni mohli narazit, pokud sledujete sdílený playlist Taylor Swift na Apple Music. Právě častý tamější výskyt songů téhle hudebnice z Onalasky ve Wisconsinu k ní přitáhl takovou pozornost, že si ji coby předskokana přizvali například Yungblud nebo Troye Sivan. Nyní vydává konečně svůj debut "Tough Boy", pro nějž nahrála celkem dvanáct skladeb, které někteří přirovnávají k mixu Billie Eilish, Lorde a Kiiary. Producentsky se na nich podílelo hned několik muzikantů, mezi nimiž najdete méně známá jména, jako je například Zach Fogarty, Julian Bunetta a Lisa Hickox, a naopak poměrně známá, jako je John Feldmann z Goldfinger, nebo Ryan Raines, jenž loni spolupracoval s Paulem McCartneym nebo Dominikem Fikem. Dvěma hosty jsou Debe Never a Masn. S Carlie se můžete seznámit na jejím YouTube profilu.


Spirits Of Fire - Embrace The Unknow
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Spirits Of Fire - Embrace The Unknown
Heavymetalová superskupina Spirits Of Fire se vrací s novým zpěvákem Fabiem Lionem (Angra, ex-Rhapsody Of Fire) a původními členy Chrisem Cafferym, Stevem Di Giorgiem a Markem Zonderem a společně vydali své druhé album "Embrace The Unknown". Navazuje tam, kde jejich dobře přijatý stejnojmenný debut z roku 2019 skončil. Prostřednictvím proslulé kytarové pyrotechniky, energické a drtivé rytmické sekce a vzletných frontmanových vokálů se k posluchači dostává tucet songů, které jistě nebudou jen na jednorázové použití. Zda to tak je, se můžete přesvědčit na na YouTube profilu formace.


Forenzics - Shades And Echoes
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Forenzics - Shades And Echoes
Forenzics je nový projekt bývalých členů Split Enz Eddieho Raynera a Tima Finna. Ti se vrátili k oblíbeným a méně známým kouskům své původní kapely a použili je jako základ pro debut "Shades and Echoes". Ke dvojici se poté přidali spoluhráč z kapely Noel Crombie na perkuse, vokalista Megan Washington a na kytaru Phil Manzanera. Každý natočil svou část během lockdownu. Výsledný repertoár je jako obrazy na výstavě, tedy sbírkou jednotlivých děl, která dohromady tvoří pohlcující a soudržný celek. Je to opravdová cesta do uměleckého neznáma, kterou zmapovali dva umělci na vrcholu svých tvůrčích sil. První singl "Chances Are" si můžete poslechnout na YouTube.


Broods - Space Island
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / electronica / trip hop

Broods - Space Island
Prakticky přesně po třech letech se vrací Broods se svým čtvrtým albem, které nazvali "Space Island", a už názvem tak naznačují, že elektronikou ani tentokrát šetřit nebudou. Deset kousků nahrávalo novozélandské indiepopové sourozenecké duo především společně s mladým a poměrně neznámým producentem Kylem Berzlem a k němu se pak přidal i o něco známější Noah Beresin, jehož služeb využili například Big Sean, K.Flay nebo dvsn. Tuto dvojici pak ještě doplnil například Stint nebo Leroy Clampitt. Jak zjistíte například i na jejich YouTube, v jedné z písniček se k nim připojila i jejich dlouholetá kamarádka Tove Lo.


Matt Pike (Of High On Fire) - Pike Vs. The Automation
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Matt Pike - Pike Vs. The Automation
Matt Pike je známý jako kytarista formace Sleep a frontman kapely High On Fire. Deska "Pike Vs. The Automation" je jeho debutovým sólovým počinem. Na natáčení se podílel producent Billy Anderson, který s Pikem spolupracoval i dříve a výsledkem byla docela úspěšná dílka. Na albu uslyšíte také řadu hostů - jmenujme třeba Brenta Hindse z Mastodon, Stevea McPeekse z West End Motel nebo Joshe Greena (El Cerdo). Singl "Alien Slut Mum" si poslechěte na Mattově YouTube.


Oliver Tree - Cowboy Tears
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní indie rock / alternativní hiphop

Oliver Tree - Cowboy Tears
Dva roky po debutu "Ugly Is Beautiful" se vrací hudebník a někdejší partner Melanie Martinez Oliver Tree, který se rozhodl, že nakombinuje indie rock, hip hop, indie pop a alternativu. Druhé řadovce dal název "Cowboy Tears", a tak se nedivte, že na ní uslyšíte i fragmenty country. Na druhou stranu ani s ním to nebude tak žhavé, což prozradí i jména producentů, kteří se na třinácti písničkách podíleli. Pop punk přinesl všudypřítomný Travis Barker, future bass americký DJ Whethan, pop John Hill (Shakira, Rihanna, Santigold) a k nim se přidal ještě méně známý Casey Mattson. Co z toho mixu ve výsledku vzniklo, uslyšíte na Oliverově YouTube profilu.


Poetika - Identity
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop rap

Poetika - Identity
Čtyři roky trvala příprava druhého alba české Poetiky. Vše začalo už před dvěma roky a původně měl nástupce debutu "Trinity" vyjít už loni, ale nakonec se příznivci dočkali "Identity" až nyní. Není tedy divu, že část ze třinácti písní už znají v singlové podobě, a to včetně třech duetů s Mirai, Katarínou Knechtovou a John Wolfhooker. "Bylo to jiné, ale strach jsme hodili za hlavu a soustředili jsme se na to, co nám v té chvíli přišlo dobré. CD má koncept, se kterým jsme všichni spokojení," prozradil klávesista a hlavní producent nahrávky Daniel Hrdlička. Jak se to na výslekdu podepsalo, zjistíte na YouTube.


Taeyeon - Invu
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / taneční pop

Taeyeon - Invu
Někdejší členka k-popové dívčí formace Girls' Generation Taeyeon se po jejím rozpadu v roce 2017 vrhla na sólovou dráhu a aktuálně vydává už své třetí album "Invu". Jak je u ní obvyklé, autory hudby a producenty třinácti songů nelovila na domácí scéně, ale opět sáhla především po těch evropských, takže mezi nimi najdete lidi, kteří v minulosti spolupracovali například s Alexandrou Burke, JLS, Lanou Del Rey, Olly Mursem, Davidem Guettou. Dále si pozvala členku islandských Nylon nebo poraženou finalistku Britain's Got A Talent Connie Talbot. Není tedy divu, že až na korejštinu výsledná sbírka není k-popová, ale míchá se na ní taneční pop s řadou dalších stylů od rocku, pop punku, přes garage rock, synth pop až po house. Lepší představu si uděláte na autorčině YouTube.


V krátkosti

  • Big K.R.I.T. - Digital Roses Don’t Die
    Americký rapper sice nenavazuje na úspěchy z kraje minulého desetiletí, ale třeba se vrátí zpět na vrchol se svoji šestou deskou, u níž vsadil na svoji vlastní produkci. Že se u většiny songů opírá o velmi kvalitní hudební základ, si ověříte na jeho YouTube.
  • Ten - Here Be Monsters
    Britští hardrockeři Ten využili uzávěr během pandemie k práci na dvou nových albech. První z nich se jmenuje "Here Be Monsters" a vychází v těchto dnech. Ukazuje, že kapela nadále zvyšuje kvalitativní laťku - zaujme ohromující kytarovou prací, bohatými klávesami a souhrou rytmických sekcí a bohatého hlasu Garyho Hughese. Prvotní singl si můžete poslechnout na YouTube.
  • Die! Die! Die! - This Is Not An Island Anymore
    Die! Die! Die! vždy mísili dokonalou směs silného a nakažlivého post-punku, noise popu, shoegaze, lo-fi a punk rocku. Tento charakteristický zvuk převládá i na letošní novince. První singl je výbušná hymna - přesvědčte se na YouTube.
  • Foxy Shazam - The Heart Behead You
    Inovativní rock'n'rollový soubor vydává svou sedmou řadovku. Každá z devíti písní na ní vypráví cestu přes vrcholy a pády lásky, a to jak ve vztahu k jiným, tak k sobě samému. Singl "I'm In Love" si můžete poslechnout na YouTube.
  • Methyl Ethel - Are You Haunted?
    Australští artrockeři jsou zpět. Čtvrtou studiovku představují singly "Matters" a "Neon Cheap" a aktuální "Proof", v němž s nimi vystupuje také australská hvězda Stella Donnelly. Všechny si můžete poslechnout na YouTube.
  • The Infamous Stringdusters - Toward The Fray
    Americká bluegrassová formace navázala na úspěšné album z roku 2017 "Laws Of Gravity", za nějž si vysloužila Grammy a v případě loňské pocty Billu Monroeovi ještě čekají, jak dopadne letošní nominace. Přesto nečekali se založenýma rukama a servírují beze studu další desku a to i na svém YouTube.
  • The Birthday Massacre - Fascination
    Poměrně krátkou dobu, necelé dva roky, stačilo kanadské formaci The Birthday Massacre na přípravu jejich devátého studiového alba "Fascination". Nástupce desky "Diamonds" naplnily celkem devítkou skladeb, které sdílí na svém YouTube.
  • Khruangbin & Leon Bridges - Texas Moon (EP)
    Americké psychrockové trio pokračuje ve spolupráci se soulovým zpěvákem z Texasu a po předloňském EP "Texas Sun" připravili tentokrát jeho noční část. Jak se změnila atmosféra, můžete zkoumat na YouTube.
  • Stro Elliot - Black & Loud: James Brown Reimagined By Stro Elliot
    Jak je patrné již z názvu alba, člen The Roots se rozhodl předělat tvorbu legendy soulu Jamese Browna a činí tak v celkem deseti skladbách, které sdílí na svém YouTube.
  • A Will Away - Stew
    Americká rocková formace se vrací po pěti letech, ale podobně jako v případě předloňského EP "Soup" pokračuje ve spolupráci s Dominikem Nastasim, který v minulosti produkoval alba Royal Coda. Letošní várku najdete na YouTube.
  • Apink - Horn
    Ačkoli se nedá říct, že by si k-popový girlband vybral nějakou zvláštní pauzu, příprava nového alba sextetu zabrala poměrně dlouhých pět let. Jak zní jedenáct písniček, které pro své fanoušky nahráli, zjistíte na jejich YouTube.
  • Bobby Weir & Wolf Bros - Live In Colorado
    Koncert ve slavném amfiteátru Red Rocks se rozhodl zpřístupnit všem svým fanouškům zakládající člen Grateful Dead a pokud máte rádi roots rock a blues rock, měla by být pro vás návštěva jeho YouTube prakticky povinností.
  • Kendra Morris - Nine Lives
    Stejný název jako Aerosmith zvolila pro svůj návrat po šesti letech americká soulová zpěvačka z Floridy a coby producenta zvolila Jeremyho Page, známého ze spolupráce s Mother Mother a Czarface. Jak to dopadlo, uslyšíte na jejím bandcampu.
  • Sarah Borges, Eric Ambel - Together Alone
    Alternativní country a americanu tentokrát zastupuje také americká zpěvačka z Bostonu a uznávaný kytarista, který hrál na deskách Run-D.M.C., The Yayhoos nebo Steva Earlea. První singl nahrála zpěvačka na své VEVO.
  • Shovels & Rope - Manticore
    Uznávané americké folkové duo sice už nesbírá ceny, jak na začátku, ovšem neznamená to, že bychom jejich desky mohli jen tak přejít. Stejně je tomu i v případě deseti letošních novinek, s nimiž se chlubí na svém bandcampu.
  • Annihilator - Metal II
    Milovníky thrash metalu čeká tento týden vzpomínka na dvanáctou studiovou desku kanadské formace Annihilator. Na "Metal II" totiž muzikanti téměř kompletně nahráli celou desku znova. CD je rovněž honosnou vzpomínkou na Eddieho Van Halena a Alexiho Laiha (zesnulý frontman Children Of Bodom). Druhého ze zmiňovaných uslyšíte ve skladbě "Downright Dominate", ve které navíc na bicí válí Dave Lombardo a zpívá Stu Block. Ukázku v podobě kousku "Couple Suicide" najdete na YouTube.
  • Immolation - Acts Of God
    Po pětileté pauze se fanoušci deathmetalové formace dočkali novinkového studiového počinu. Už samotný přebal dává tušit, že půjde o temnější nahrávku, která ovšem nebude z celé diskografie kapely nijak výrazně vybočovat. Ukázky najdete na YouTube kanálu vydavatelství Nuclear Blast.
  • Swami John Reis (Of Rocket From The Crypt) - Ride The Wild Night
    S dlouho očekávanou novinkou přichází punkoví veterán Swami John Reis. Jeho první sólovka perfektně zapadá do jeho dalších projektů jako Hot Snakes, Night Marchers, The Sultans, Rocket From The Crypt nebo Drive Like Jehu a přitom se od nich významně odlišuje. Nové skladby jsou pulzující směskou šedesátkového folk rocku, sedmdesátkového punku a rock 'n' rollu z dob před válkou ve Vietnamu. Singl "Ride The Wild Night" si poslechněte na YouTube.
  • Star One - Revel In Time
    Za tímto projektem stojí Arjen Anthony Lucassen, kterého si můžete pamatovat díky další úspěšné formaci Ayreon. Jedenáct nových kousků vezme posluchače na epickou cestu. V každém navíc hostuje jiný zpěvák. Ukázku v podobě titulní skladby najdete na YouTube.
  • Bob Stroger And The Headcutters - That’s My Name
    Ve svých jednadevadesáti letech se americký bluesový baskytarista, který hrál léta s Otisem Rushem, dopracoval ke třetímu albu. Vedle jeho kapely se na desce podílel také neworleanský klavírista Luciano Leães. První ukázky najdete na YouTube.
  • Sarah Shook & The Disarmers - Nightroamer
    Zpěvačka ze Severní Karolíny se již před časem rozhodla kombinovat country, punk, twang a outlaw country a pokračuje v tomto stylu i na třetí desce s desítkou písniček, které jsou ke slyšení YouTube.


    Dále stojí za pozornost

    Mickey Leigh - Variants Of Vibe: bratr frontmana Ramones a jeho rokenrol
    Ann Beretta - Rise: punk rocková kapela z Virginie a s nimi členové Less Than Jake a Strike Anywhere
    Beach House - Once Twice Melody: dvojalbum dream popového dua z Marylandu
    Bloodywood - Rakshak: je libo trocha indického nu metalu?
    Curren$y & The Alchemist - Continuance: dvojice rapperů a s nimi Boldy James, Havoc, Wiz Khalifa, či Styles P
    Goodbye June - See Where The Night Goes: hard rockové trio z Nashvillu
    Gregor Barnett - Don’t Go Throwing Roses In My Grave: sólovka člena The Menzingers s produkcí Willa Yipa
    Sally Shapiro - Sad Cities: švédský mix italského nu disca, elektroniky, synthwave a synthpopu
    Steve Poltz - Stardust & Satellites: nová sólovka spoluautora hitu Jewel "You Were Meant For Me"
    Yeat - 2 Alivë: rapper z Kalifornie a s ním Gunna, Young Thug, Young Kayo a SeptemberRich
    Pan•American - The Patience Fader: američtí elektroničtí experimentátoři


    Dále vychází:

    Aarti Jadu - L’Ecole De La Caz
    Aew - Who We Are: A Celebration Of Excellence, Pt. 1
    Alison Shearer - View From Above
    Anna Laura Quinn - Open The Door
    Arð - Take Up My Bones
    Archil & Leon - Blooming
    Basement Revolver - Embody
    Ben Auld - Lemongrass
    Beshken - Pantomime
    Big Nothing - Dog Hours
    Biohazard - Urban Discipline (30th Anniversary Edition)
    Black Altar & Vulture Lord - Deathiah Manifesto
    Catcher - The Fat Of A Broken Heart
    Circle Jerks - Wild In The Streets (40th Anniversary Deluxe Edition)
    Colin Stetson - Texas Chainsaw Massacre (soundtrack)
    Consvmer - Obsession
    Dagoba - By Night
    Danny Ocean - @dannocean By Danny Ocean
    David Crosby - For Free
    Dawnrider - The Fourth Dawn
    DC The Don - My Own Worst 3Nemy
    Death On Fire - The Dying Light
    Debit - The Long Count
    Del McCoury - Almost Proud
    Devoured Elysium - Void Grave
    Dreamtigers - Ellapsis
    Ellah A. Thaun - Arcane Majeur Deux
    Embryonic Autopsy - Prophecies Of The Conjoined
    Epik High - Epik High Is Here ?, Pt. 2
    Euphemia Rise - Born A Cow
    Flower-Corsano Duo - The Halcyon
    Fostermother - The Ocean
    Fulanno - Nadie Está A Salvo Del Mal
    Fumigation - Structural Extermination
    Glasya - Attarghan
    Howless - To Repel Ghosts
    Choreomanic - Choreomanic
    In Arcadia - Hauntology
    Jack Harlow - Thats What They All Say
    Jarguna - Neogene
    Jazmine Sullivan - Heaux Tales, Mo’ Tales: The Deluxe
    Jonas Lindberg And The Other Side - Miles From Nowhere
    Josef Salvat - Islands
    Jyocho - Let’S Promise To Be Happy
    Kuoleman Galleria - Pystyyn Kuollut
    Lavender Country - Blackberry Rose
    Liam Benzvi - Acts Of Service
    Lord Agheros - Koin?
    Lucas/Heaven - Blues Of The World
    Lumberob - Language Learner
    Lunar Noon - Symbolic Creature
    Maita - I Just Want To Be Wild For You
    Manic Sinners - King Of The Badlands
    Mecca - 20 Years
    Michael Lane - Take It Slow
    Monsoon - Ghost Party
    Natalia M. King - Woman Mind Of My Own
    Nightrage - Abyss Rising
    Noir Et Blanc - Wallflower Pedestrian
    Oliver Future - A Year At Home
    Perpetual Paradox - Endless Cycle
    Robbie Lee & Lea Bertucci - Wind Bells Falls
    Rot Tv - Tales Of Torment
    Rupert Clervaux - Zibaldone Iv Of Cvx
    Sean Stemaly - Product Of A Small Town
    Shout Out Louds - House
    Schizophrenia - Recollections Of The Insane
    Sleepwulf - Sunbeams Curl
    Tame Impala - The Slow Rush (B-Sides & Remixes)
    Tennyson - Rot
    The Body & Oaa - Enemy Of Love
    The Heavy Hours - Gardens
    The James Hunter Six - With Love (Digital Release)
    The Neptune Power Foundation - Le Demon De L’Amour
    The Shivas - Feels So Good // Feels So Bad
    The Skinner Brothers - Soul Boy Ii
    The Threshold Houseboy Choir (Throbbing Gristle’s Peter Cristopherson) - Form Grows Rampant
    The Vex Collection - The Vex Collection
    Thought Trials - Full Of Sound And Fury, Signifying Nothing
    Tom Mckay - Call To The D?mon Sultan
    Tovi Sound System - Shake It
    Uèle Lamore - Loom
    Vacuum - Vacuum
    Veonity - Elements Of Power
    Vulcan Tyrant - Vulcanocide
    Wifisfuneral - Black Heart Revenge 2
    Wynona Bleach - Moonsoake
    Yawn - Materialism

    Vychází na vinylu:
    All That Remains - The Fall Of Ideals
    Annihilator - Metal II
    Arð - Take Up My Bones
    Beth Hart - Bang Bang Boom Boom
    Beth Hart - Better Than Home
    Beth Hart - Fire On The Floor
    Big Nothing - Dog Hours
    Bloodywood - Rakshak
    Bob Stroger And The Headcutters - That’s My Name
    Broods - Space Island
    Dagoba - By Night
    David Crosby - For Free
    Dawnrider - The Fourth Dawn
    Del McCoury - Almost Proud
    Doro - Fur Immer
    Dreamtigers - Ellapsis
    Echo & The Bunnymen - Songs To Learn & Sing Back
    Embryonic Autopsy - Prophecies Of The Conjoined
    Flower-Corsano Duo - The Halcyon
    Forenzics - Shades And Echoes
    Fostermother - The Ocean
    Hurray For The Riff Raff - Life On Earth
    Immolation - Acts Of God
    Jack Harlow - Thats What They All Say
    Jeff Parker (Of Tortoise) - The Relatives
    Joe Henderson - Inner Urge (Blue Note Classic)
    Jonas Lindberg And The Other Side - Miles FromJP Cooper#jp-cooper## - She
    Judi Jackson - Grace
    Kendra Morris - Nine Lives
    King's X - Manic Moonlight
    King's X - Please Come Home...mr. Bulbous
    King's X - Tape Head
    Lavender Country - Blackberry Rose
    Lee Morgan - Caramba (Blue Note Classic)
    Logic - Bobby Tarantino Iii
    Los Campesinos! - Hello Sadness
    Los Campesinos! - Romance Is Boring
    Maita - I Just Want To Be Wild For You
    Marillion - Fugazi
    Mars Volta - The Bedlam In Goliath
    Methyl Ethel - Are You Haunted?
    Metronomy - Small World
    Midnight Oil - Resist
    Natalia M. King - Woman Mind Of My Own
    Nightrage - Abyss Rising
    Rot TV - Tales Of Torment
    Shout Out Louds - House
    Shovels & Rope - Manticore
    Sleepwulf - Sunbeams Curl
    Steve Poltz - Stardust & Satellites
    Stro Elliot - Black & Loud: James Brown Reimagined By Stro Elliot
    Tame Impala - The Slow Rush / Deluxe
    Tennyson - Rot
    The Infamous Stringdusters - Toward The Fray
    The Shivas - Feels So Good // Feels So Bad
    Vacuum - Vacuum
    Wage War - Manic
    White Lies - As I Try Not To Fall Apart
    Yoko Ono Tribute - Ocean Child - Songs Of Yoko Ono

    EP:
    Circa Arcana - Bridget Viginti
    Devita - American Gothic
    Elephant Stone - Le Voyage De M. Lonely Dans La Lune
    Ensia - Fake Love
    Fatima Yamaha - Built Back Bangers
    Katie Tupper - Towards The End
    Kuru - Splitting Time
    Malaki - Breathing Room
    Morgan Reese - Letters From The Invisible Girl!
    Porsh Bet$ - Things In The Way
    Raays - Innervzm
    The Thing With Feathers - Sundays In The South
    Treasure - The Second Step: Chapter One
    Youth Sector - Adult Contemporary

    Reedice:
    Desultory - Bitterness
    Desultory - Into Eternity
    Marillion - Fugazi


  • DOPORUČENÉ ČLÁNKY

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY