Ed Sheeran a Taylor Swift se v "The Joker And The Queen" utápějí v nudě

12.02.2022 13:28 - Honza Balušek | foto: Kevin Mazur

Ed Sheeran je mnohdy velmi zábavný chlapík. Co se ale týká balad, vypadá to, že v posledních letech najel na volnoběh a nějak moc se mu nedaří napsat nějakou, která by vzala za srdce. Asi i proto si do singlové verze písničky "The Joker And The Queen" pozval Taylor Swift, která snad zastíní, že zrovna tenhle kousek se v jeho diskografii opravdu nevyjímá.

Mnohem zajímavější než samotná skladba je videoklip, který navazuje na Edovu a Taylořinu vůbec první spolupráci "Everything Has Changed". Pokud si na video k tomuto songu nevzpomínáte, připomeňme, že si v něm vůbec nezahrály pěvecké hvězdy, ale malé děti, které jim byly trošku podobné. A právě pro novinkový snímek tvůrčí tým angažoval tytéž protagonisty, jen ti jsou nyní téměř o deset let starší.

Výborný nápad ale nevyústil ve stejně tak povedený výsledek. Dozvíte se sice, že dvojice se sobě poněkud vzdálila, ale stále udržuje kamarádský vztah, téměř dekádu stará píseň i video však letošní pokračování válcují rozdílem několika tříd. Porovnat můžete sami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY