Machine Gun Kelly si do "emo girl" pozval Willow. A dobře udělal

09.02.2022 09:59 - Honza Balušek | foto: Interscope Records

Rapper Machine Gun Kelly se na minulé řadovce "Tickets to My Downfall" zdárně pustil do pop-punkové kariéry a zdá se, že v tomto žánru ještě chvíli zůstane. Na 25. března naplánoval nové album "Mainstream Sellout", které po loňském singlu "papercuts" nyní propaguje skladbou "emo girl".

V čerstvém duetu mu vypomohla Willow Smith, která si prošla podobným hudebním zvratem jako on sám, když loni vydala punk-rockovou nahrávku "Lately I Feel Everything". Zatímco její nedávný singl "Grow", v němž si s ní zazpívala ikona žánru Avril Lavigne, nebyl kdovíjak skvělý, spolupráce s MGK dopadla na výbornou. Její dívčí hlas k songu skvěle sedne a výsledek se bez problémů vyrovná duetu "Forget Me Too" s Halsey, který byl jednou z nejlepších písní na Kellyho předchozí studiovce.

První tři zmíněná jména spojuje bubeník Travis Barker, který se všemi nedávno spolupracoval. Ten se před časem stal obětí neplánovaného žertu, když se MGK rozhodl změnit název chystané desky "Born With Horns" na "Mainstream Sellout". Původně plánovaný titul nahrávky si ovšem už oba hudebníci nechali vytetovat na ruce... O kolekci samotné toho zatím moc nevíme, kromě toho, že standardní edice bude obsahovat patnáct a deluxe verze sedmnáct položek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY