Bastille v "Shut Off The Lights" uspořádají party v kanclu

10.02.2022 11:45 - Honza Balušek | foto: Virgin Records

Ostrovní čtveřice Bastille před pár dny vydala nové album "Give Me The Future", které po čtyřech singlech doplnila pátým v podobě skladby "Shut Off The Lights". A jako ten, který nahrávku vyprovází do světa, ho muzikanti zvolili více než skvěle.

Zatímco třeba minulý kousek "No Bad Days" disponoval poněkud znepokojivým vizuálem (ostatně ani samotná písnička nebyla úplně prozářená sluníčkem), ten aktuální přece jen nabízí východisko z temných časů. V roztančeném songu nechybí dokonce ani saxofonové sólo a refrén si společně s kapelou určitě začnete zpívat hned napoprvé.

Doprovodný videoklip vám zcela jistě také vykouzlí úsměv na tváři. Členové formace v něm sice jen hrají vedlejší role, ale příběh, v němž svěží tančící důchodkyně vnukne osazenstvu kanceláře, kterému vypadne elektřina (a přestanou jít i mobily, asi EMP...), nápad, že by si mohli zatančit taky, je nečekaně osvěžující. Lidé také začnou objímat stromy, zjišťovat, jak krásně svítí sluníčko... Je to sice trošku prvoplánové, ale rozhodně zábavné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY