- musicserver.cz">

Dua Lipa o chystaném albu: "Asi to není to, co chtějí fanoušci slyšet"

29.01.2022 08:52 - Josef Martínek | foto: Warner Records

Dva roky po ohromujícím komerčním úspěchu své druhé studiovky "Future Nostalgia"Dua Lipa pilně pracuje na její nástupkyni. Své příznivce však v rozhovoru pro Wall Street Journal možná znepokojila.

"Upřímně řečeno, asi to není to, co chtějí moji fanoušci slyšet," nastínila britská zpěvačka odklon od osmdesátkově roztančených hitů. "Vždycky budu dělat pop, ale nová tvorba má svůj vlastní, jedinečný a vzrušující zvuk. Cítím tam oproti albu 'Future Nostalgia' posun," přiblížila.

Podle šestadvacetileté interpretky má její připravovaná třetí řadovka jasnou vizi a předběžně i svoje jméno. "Bylo velice zábavné experimentovat," pochvaluje si jedna z nejúspěšnějších popových umělkyň současnosti.

Připomeňme, že album "Future Nostalgia" přineslo, včetně rozšířené "The Moonlight Edition", hned osm singlů, z nichž většina dobývala světové žebříčky. Zmiňme kousky jako "Don't Start Now", "Physical", "Break My Heart" nebo "Love Again", které výrazně bodovaly také v českých rádiích. V letech 2020 a 2021 patřila nahrávka k celosvětově nejprodávanějším.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY