Avril Lavigne zveřejnila detaily nové studiovky "Love Sux"

18.01.2022 09:27 - Honza Balušek | foto: DTA Records

O tom, že má hotovou další řadovku, mluví Avril Lavigne už nějakou tu dobu. Nyní ale konečně zveřejnila všechny podrobnosti včetně jejího názvu, obalu, tracklistu či hostů. A jako druhou návnadu posílá do světa po prvním singlu "Bite Me" kousek nazvaný "I Love It When You Hate Me" (pusťte si jej pod článkem), v němž si kromě ní zazpíval i Blackbear.

Avril Lavigne - Love Sux
© DTA Records
Vedle něj a bubeníka Travise Barkera se na připravované kolekci objeví ještě druhdy rapper a nyní hlavně pop-punkový zpěvák Machine Gun Kelly a také Mark Hoppus z Blink-182. Ti všichni dávají v kontextu alba skvělý smysl - "Love Sux" má být pro autorku návratem ke kořenům. Snad si jich užijeme i naživo, Avril by se totiž měla představit 16. března v pražské Tipsport aréně.

Tracklist nové desky, která vyjde v pátek 25. února, bude následující: Cannonball, Bois Lie (featuring Machine Gun Kelly), Bite Me, I Love It When You Hate Me (featuring blackbear), Love Sux, Kiss Me Like The World Is Ending, Avalanche, Déjà Vu, F.U, All I Wanted (featuring Mark Hoppus), Dare To Love Me, Break Of A Heartache.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY