Lake Malawi přišli o třicet tisíc fanoušků na facebooku

11.01.2022 09:28 - Honza Balušek | foto: Lake Malawi

Nový rok nepřinesl jen dobré zprávy. Lake Malawi kupříkladu zjistili, že jim někdo hacknul profil na facebooku, takže o něj přišli a s ním i o zhruba třicet tisíc fanoušků, které na něm v průběhu let nasbírali. Na této síti tak kapela začíná sice znovu, ale může ji uklidňovat, že podobný počet sledujících má na instagramu, kde je přece jen o něco aktivnější. A něco se začíná dít i na poli hudebním.

Posledním velkým singlem nyní již jen dvojice (Alberta Černého doplňuje ve skupině Jeroným Šubrt) byla počátkem roku 2020 písnička "Lucy", minulý rok se formace připomněla pouze písní "Shaka Zulu". Samotný Albert ještě loni debutoval dvěma česky zpívanými písničkami, počátkem roku menším hitem "Nová láska", v říjnu 2021 pak skladbou "Máš u mě skrýš", kterou s ním nazpívala Eva Burešová.

Že se ale konečně můžeme těšit na druhou řadovku, signalizuje oznámení singlu a videoklipu "Spinning", jehož premiéru kapela ohlásila na pátek 14. ledna. Z krátké ukázky jde poznat, že se hudebně bude stále pohybovat v ozvěnách osmdesátek. Za pár dnů už budeme každopádně vědět více.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY