Nová řadovka od Years & Years "Night Call" se blíží

11.01.2022 17:06 - Honza Balušek | foto: Polydor Records

Už od loňského jara víme, že po dvou vydaných deskách je z tria Years & Years už pouze sólový projekt zpěváka Ollyho Alexandra. Mikey Goldsworthy a Emre Türkmen nyní s formací nemají nic společného, a tak třetí album "Nigh Call" bude zcela pod patronací frontmana.

Years & Years - Night Call
© Polydor Records
Alexander nahrávku, která se v obchodech a na streamovacích platformách objeví v pátek 21. ledna, v minulých měsících propagoval už třemi vydanými singly - "Starstruck", "Crave" a "Sweet Talker". Blýskl se také coververzí "It's a Sin" od Pet Shop Boys a hlavní rolí ve stejnojmenném seriálu či společným songem s Kylie Minogue "A Second To Midnight".

V aktuálním rozhovoru pro The Guardian také přiblížil důvody, proč v kapele nakonec zůstal sám. Stručně řečeno se se svými kolegy už po debutu hudebně natolik vzdálili, že další spolupráce nebyla možná. Rozpory se týkaly i případné propagace jejich hudby, kdy by Alexander klidně vystoupil v X Factoru, zatímco pro zbylé dva muzikanty to bylo nepředstavitelné. Nechtěl však jméno skupiny uložit k ledu, a proto se rozhodl pod názvem Years & Years pokračovat sám.

Nová studiovka od Years & Years bude obsahovat tyto skladby: Consequences, Starstruck, Night Call, Intimacy, Crave, Sweet Talker (with Galantis), Sooner or Later, 20 Minutes, Strange and Unusual, Make It Out Alive, See You Again. Deluxe edice pak nabídne ještě tyto písně: Immaculate, Muscle, Reflection, A Second to Midnight (with Kylie Minogue), Starstruck (Kylie Minogue remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY