Kapitán Demo si do klipu pozval Zdeňka Godlu a Jana Bendiga a je z toho paskvil... totiž "Čardáš"

07.01.2022 15:06 - Hana Bukáčková | foto: Givinar Kříž a Jordan Haj

Kapitán Demo přichází s vizuálem k písničce "Čardáš". Poprvé ji představil na předávání obnovených cen Český slavík na konci listopadu, najdeme ji také na jeho nové desce "Mistr Světa Všeho". Tu vydal na silvestra a posluchači z ní můžou znát už nečekaný duet "Pudeme domů a budeme někoho pomlouvat" s hurikánem Daliborem Jandou.

Ani druhý singl se nevyhnul hostovačce. Demo si tentokrát přizval čím dál známějšího Zdeňka Godlu a Jana Bendiga. "Klip se natáčel v jižním Vesmíru, na planetě, kde v současnosti kupuju pozemky, a taky normálně na Zemi, kde už sem všechny pozemky koupil. Videoklip se natáčel přesně hodinu našeho času," popsal podnikatel.

Já jen dodám, že tou lokací na Zemi je holešovická tržnice. Za námětem stojí tradičně dvojka Givinar Kříž a Jordan Haj, režie a střihu se ujal Givi. Snímek nás přenese do roku 2087, kdy se střetnou Demo a Godla crew. Vesmírného mstitele pak ztvárnil Bendig.

Celek působí skutečně jak z jiné galaxie - zlaté obleky a další serepetičky jsou super, úvodní odkaz na "Star Wars" dílo korunuje. Nechybí slovní hříčka "Kolik čar dáš za jeden čardáš", trochu laciná, ale známe Dema. Skočná písnička v cikánském rytmu ale působí tak trochu jako eintopf, je to taková estráda, až člověk čeká, že Možná přijde i kouzelník...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY