Avril Lavigne plánuje film na motivy svého hitu "Sk8er Boi"

15.12.2021 15:38 - Ondřej Kocáb | foto: Arista Records

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne se připravuje na jeden obrovský milník. Příští rok uběhne již dvacet let od vydání její debutové desky "Let Go". Nahrávka, jež se v žebříčku Billboard 200 vyšplhala až na druhé místo, nabídla hity jako "Complicated", "I'm With You" nebo "Sk8er Boi". A právě toho posledního se týkal rozhovor v podcastu She Is The Voice pro iHeartRadio.

"V poslední době, ještě tím, jak se blíží 20. výročí, mě hodně lidí žádá, abych tuto píseň zahrála v televizních pořadech, takže se neustále vrací a lidé si mě s ní budou vždy spojovat. A já jsem se rozhodla, že z toho songu udělám film, a posunu ho tak na další úroveň," řekla.

A jak si snímek představuje? "Víte, jaké to bylo na střední škole, máte všechny různé party a skupinky lidí, jsou tam bruslaři, přípravky a sportovci. Je to něco jako promarněná příležitost v lásce. Onen skejťák je zamilovaný do dívky, která je na něj příliš cool. O pět let později však má dítě, na které je úplně sama, a přeje si, aby následovala své srdce a nesnažila se naplnit očekávání společnosti," nastínila příběh.

Nejde přitom o první zvěsti ohledně zfilmování této skladby. Již v roce 2003 se o něco podobného pokoušelo studio Paramount. Za tímto účelem dokonce najalo scenáristu Davida Sabela, ze spolupráce však nic nevzešlo. Jakým směrem se vydá samotná zpěvačka, také není prozatím jisté. Původní videoklip ke "Sk8er Boi" natočil režisér Francis Lawrence, jenž později stál za filmy "Hunger Games", "Constantine" nebo "Já, legenda".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY