říká - musicserver.cz">

Billie Eilish měla covid. "Kdybych nebyla očkovaná, zemřela bych," říká

15.12.2021 12:29 - Honza Balušek | foto: UMG Recordings

Než Billie Eilish oslaví 18. prosince své dvacáté narozeniny, střihla si o týden dříve dvojroli v show Saturday Night Live a také si popovídala v pořadu Howarda Sterna na satelitním rádiu Sirius XM. Zatímco spousta jiných celebrit své onemocnění covidem-19 sdílela se světem takřka online, ona se o něm zmínila až nyní a jen tak mimochodem.

Sternovi se v rozhovoru svěřila, že si nemocí prošla během letoška a že je vděčná, že už byla v době nakažení plně očkovaná. Podle jejích slov ji nemoc zasáhla opravdu velmi tvrdě a věří tomu, že nebýt vakcíny, zemřela by. S covidem se nakonec potýkala dva měsíce a ještě nyní občas cítí následky.

V Saturday Night Live už ale rozhodně sršela zdravím a optimismem. Jako jedna z pouhých několika umělců během dlouhé éry tohoto živě vysílaného pořadu se zhostila dvojrole, kdy jej nejen uváděla a účinkovala v několika scénkách, ale také živě zazpívala dvě své písně, "Happier Than Ever" a "Male Fantasy". Obě dvě a také její úvodní monolog celého večera si můžete díky YouTube kanálu SNL pustit i vy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY