LP si v klipu ke "Conversation" střihla dvojroli

09.12.2021 17:43 - Honza Balušek | foto: PIAS

V Česku díky hitu "Lost On You" a také několika skvělým koncertům milovaná LP vydala před pár dny svou pátou řadovou nahrávku "Churches". Vydání kolekce sice několikrát odložila, ale v důsledku toho jsme se postupně dočkali šesti singlů a videoklipů. Aktuálním obrazovým počinem je novinka "Conversation", která po hudební stránce opět nabízí její vypjatý vokál, s nímž si u konce i pěkně pohraje.

Vzhledem k počtu již zveřejněných klipů je jasné, že bylo třeba trošku improvizovat. Rozpočty zkrátka nejsou nafukovací. Nový snímek je tak stejně jako ten k předchozímu songu "Angels" spíše lyric videem, v němž si LP pouze trošku zahrála. V tomto případě to ale naprosto stačí. Skladba o důležitosti konverzace v partnerském vztahu více než zpěvačku, která ztvárnila obě role na jednoduchém černém pozadí, nepotřebuje.

Pokud vše dopadne dobře, uslyšíme třeba i tuto píseň živě na Colours Of Ostrava 2022, na samostatném koncertě pak Laura Pergolizzi zahraje pro naše slovenské bratry v úterý 12. července v Bratislavě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY