Eskimo Callboy přichází s hymnou "Pump it" pro milovníky aerobikového pekla z devadesátek

08.12.2021 16:08 - Hana Bukáčková | foto: Century Media Records

S nominacemi na Eurovizi se nyní v jednotlivých zemích roztrhl pytel. Jedním z horkých adeptů na celkové vítězství je německá formace Eskimo Callboy, která už dříve zaujala veřejnost třeba písní "Hypa Hypa". A v obdobném duchu je i novinka "Pump it".

Písnička je takovou českou verzí songu "Zvedám", v němž si Marpo i přes velkou oblibu ve sportu utahuje z honby za svaly a přehnanou dokonalostí. Slogan "My workout, my delight, you are the power of my life" v kombinaci se zbytkem textu dává všemu zcela jiný význam. Kapela se nebojí mísit hardcore s prvky disca, umí si ze sebe udělat srandu i pracovat s pódiem. To vše v kombinaci s pomyslnou extravagancí dělá z Eskimo Callboy tahouny pro tuhle mezinárodní soutěžní bláznivou mánii. Právě účast v ní by jim mohla ještě více otevřít svět.

Klip připomíná aerobikové peklo z barevných devadesátek . Dojde na divně obepnuté trikoty zaříznuté do zadku, takže si přijdou na své milovníci dolních partií. Dokonalou šílenost podtrhuje bubeník na běžícím pásu či kulaté závaží na vzpírání umístěné místo těla kytary. Komu se tato úchylovina zalíbila, může si zakoupit některý ze cvičebních úborů na e-shopu skupiny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY