"Už za pár dní" budou Vánoce, oznamují v duetu Pokáč s Nikol Štíbrovou

07.12.2021 12:15 - Milan Menčík | foto: Archiv Pokáče

Pomalu, ale jistě se Honza Pokorný alias Pokáč řadí k našim největším vánočním hitmakerům typu Janka Ledeckého. Posuďte sami - "Nikde žádnej sníh", "Voděvzdorné šibenice", "Anděl", "Měkké dárky", to je pouze výčet singlů a klipů se sváteční tematikou, který nezahrnuje žádné minisongy ani reklamní spolupráce.

Další větvičku do adventního věnce připichuje kousek nazvaný "Už za pár dní", kam si přizval populární Nikol Leitgeb (za svobodna Štíbrovou). Ta už se jako partnerka do duetu osvědčila kapele IMT Smile ve filmovém hitu "Príliš osobná známosť" a zde svým vokálem dobarvuje typickou skladbu našeho v současnosti asi nejpopulárnějšího písničkáře.

"Co by to bylo za Vánoce bez novýho vánočního šlágru, že? Mějte všichni krásný a klidný svátky, hlavně zdraví, nepřehánějte to s nákupama a mějte se rádi," vzkazuje Pokáč svým příznivcům prostřednictvím facebooku. Melancholickou melodii doprovází text, který je psán znovu s velkým nadhledem, propojuje malíře Josefa Ladu s obchoďákem Primark a s lehkým úsměvem nabádá lidi k tomu, aby nic v současné době nepřeháněli. Prostě fajn song.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY