Troye Sivan dal skladbě "Angel Baby" intimnější podobu

23.11.2021 19:55 - Honza Balušek | foto: Universal Music

Po skvělém loňském EP "In A Dream"Troye Sivan v šuplíku určitě už celé nové album, oficiálně ale prozatím nic neoznámil. Do světa ovšem vyslal první singl "Angel Baby", který doprovází nejvíce gay videoklip jeho kariéry. Aby životnost písničky prodloužil, nahrál i její živou akustickou verzi.

I když akustickou... Od elektřiny odpojená tato podoba songu rozhodně není, protože doprovod Troyovu hlasu tvoří elektrická kytara a klávesy. Ale i když má australský zpěvák poněkud binec v hudebním názvosloví, je třeba uznat, že tato vyklidněná půlnoční verze skladbě vyloženě sluší. Jako by se zvukově trošku vracela k jeho debutu "Blue Neigbourhood".

A ti, kteří se na Sivana rádi dívají, budou potěšeni informací, že mladý muzikant přijal roli v připravovaném seriálu HBO "The Idol". Jeho autorem je jeho starší kolega The Weeknd a vedle nich dvou si zde zahrají ještě Lily-Rose Depp, Tunde Adebimpe z TV On The Radio, Anne Heche, Suzanna Son, Melanie Liburd, Steve Zissis, Elizabeth Berkley Lauren a Nico Hiraga.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY