LP v prosinci konečně vydá desku "Churches"

10.11.2021 13:11 - Honza Balušek | foto: PIAS

Zatímco po průlomovém albu "Lost On You" se stejnojmenným hitem trvalo LP vydání další studiovky "Heart to Mouth" jen dva roky, na jejího následovníka už jsme si museli počkat roky tři. Po několika odkladech je ale už nyní jasné, že se její celkově pátá řadovka "Churches" dostane do obchodů a na streamovací služby v pátek 3. prosince.

LP - Churches
© PIAS
Protože LP vydání nahrávky několikrát odsunula, z patnáctipoložkového tracklistu už mezitím do světa vyslala pět singlů i s videoklipy. Fanoušci tak už znají skladby "The One That You Love", "How Low Can You Go", "One Last Time", "Goodbye" a aktuální kousek nazvaný "Angels". A to si ještě v mezičase střihla spolupráci s Imanbekem v podobě písničky "Fighter". Některé z novinek bychom během pár měsíců měli slyšet i naživo - zpěvačka je jednou z potvrzených hvězd festivalu Colours Of Ostrava 2022, na samostatném koncertě zahraje pro naše slovenské bratry v úterý 12. července v Bratislavě.

Tracklist nové desky LP je následující: When We Touch, Goodbye, Everybody's Falling in Love, The One That You Love, Rainbow, One Last Time, My Body, Angels, How Low Can You Go, Yes, Conversation, Safe Here, Can't Let You Leave, Churches, Poem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY