Charli XCX ohlašuje novou desku singlem s Christine and The Queens a Caroline Polachek

11.11.2021 11:26 - Honza Balušek | foto: Asylum Records

Do své páté řadové nahrávky vkládá Charli XCX asi velké naděje. Zatímco minulá "How I’m Feeling Now" byla spíše covidově-karanténní a poněkud mimomainstreamovou kolekcí, s novinkou "Crash" se její autorka chce opět vrátit na výsluní. Do světa tak nyní vysílá už druhý singl, a to přitom album vyjde až 18. března 2022.

Zpěvačka svůj chystaný počin představila už skladbou "Good Ones". Do té čerstvé, nazvané "New Shapes", si pozvala hned dvě kamarádky - Christine and The Queens a Caroline Polachek. Než se děvčata podělí o jistě brzy natočený videoklip, můžete si pod článkem poslechnout alespoň audioverzi.

Zmíněné dvě dámy ale nejsou jedinými hosty na připravované kolekci. Charli se se svými fanoušky podělila o tento seznam spolupracovníků: A. G. Cook, George Daniel, Deaton Chris Anthony, Lotus IV, Oscar Holter, Digital Farm Animals, Rina Sawayama, Ian Kirkpatrik, Jason Evigan, Justin Raisen, Ariel Rechtshaid, Ilya, Oneohtrix Point Never, Jon Shave a Mike Wise. Jak je vidět, tentokrát se o téměř sólovou práci jako v případě minulé řadovky rozhodně nejedná.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY