Pojďme se vrátit do dětství. Vychází reedice debutu Darinky Rolincové "Keby som bola princezná Arabela" i s bonusy

12.11.2021 08:53 - Milan Menčík | foto: Karol Belický

Po dětských hvězdách v populární hudbě jako by se v Česku a na Slovensku slehla zem. Zatímco u nás tou poslední opravdovou byla snad Lucka Vondráčková, na Slovensku jsou na tom přece jenom trochu lépe. Málokdo z dětí si však svůj hvězdný status dokáže udržet až do dospělosti. Tak jako například Darinka Rolincová, dnes
Darinka Rolincová - Keby som bola princezna Arabela
© Opus
Dara Rolins. Ta začínala skoro před čtyřiceti lety debutovým albem "Keby som bola princezná Arabela". Využila na něj fenoménu princezny Arabely z tehdejšího stejnojmenného populárního seriálu, ale nejen toho. Na jejích dětských písničkách vyrůstá dnes už třetí generace nejmenších posluchačů.

S hledáním prastarých songů to bude mít ulehčeno, protože vydavatelství Opus přichází na předvánoční trh s reedicí prvotiny, kterou navíc obohatilo o několik dobových bonusů. Samozřejmě nesmí chybět ani kultovní duet s Karlem Gottem "Zvonky štěstí".

"Nostalická spomienka na moje rané detstvo a úplné začiatky kariéry. Sú to pesničky, ktoré navždy zostanú v pamäti nielen mojej, ale aj všetkých mojich rovesníčok a ich detí," okomentovala reedici disku hlavní interpretka.

Původní doprovodný text doplňuje v bookletu i jeden aktuální, tradičně z pera Juraje Čurného, který vybral i zmíněné bonusy. Album lze zakoupit například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY