Beach House vydají album "Once Twice Melody" ve čtyřech fázích

15.11.2021 08:17 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Victoria Legrand a Alex Scally, tvořící duo Beach House, dokončili přípravy osmé řadovky. "Once Twice Melody" se stane následovníkem "7" z roku 2018. Osmnáct nových skladeb bude vydáváno postupně ve čtyřech fázích, z nichž tu první dvojice z Baltimoru nabízí již nyní. Další tři připadnou na 8. prosinec, na 19. leden a kompletní album pak na 18. únor roku 2022.

Kolekce vznikala jako vůbec první v celé diskografii kapely pouze ve vlastní produkci, za finálním mixem stojí trio Alan Moulder, Caesar Edmunds a Trevor Spencer. Strunné nástroje obstaral David Campbell a za bicí usedl James Barone. Natáčeli ve studiích v Cannon Falls, Los Angeles a Baltimoru. Deska bude dostupná v několika edicích včetně limitované zlaté, dostupné na 2LP.

S novou nahrávkou mají Beach House v plánu také celosvětové turné. Česká republika bohužel v seznamu chybí, nejblíže nám tak budou v Berlíně či Kolíně. Objeví se také v lineupu několika velkých evropských festivalů včetně barcelonské Primavery.

Tracklist "Once Twice Melody" je následující: Once Twice Melody, Superstar, Pink Funeral, Through Me, Runaway, ESP, New Romance, Over And Over, Sunset, Only You Know, Another Go Around, Masquerade, Illusion Of Forever, Finale, The Bells, Hurts To Love, Many Nights, Modern Love Stories.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY