Taylor Swift natočila desetiminutový klip s hvězdou seriálu "Stranger Things"

07.11.2021 15:54 - Honza Balušek | foto: Beth Garrabrant

Když se Taylor Swift před časem rozhodla, že kvůli tahanicím o práva s předchozím vydavatelstvím svá alba znovu natočí a vydá, asi netušila, jak velký a pro fanoušky lákavý projekt připravila. Nová verze její čtvrté řadovky "Red" opět s podtitulem "Taylor's Version" kupříkladu přinese hned třicet songů a její vydání 12. listopadu nabídne i desetiminutový videoklip k písničce "All Too Well".

Zpěvačka na svůj instagram pověsila půlminutový teaser, z něhož se dozvíme, že kromě ní se v minifilmu objeví i Sadie Sink, známá ze seriálu "Stranger Things", a Dylan O'Brien, kterého si můžete pamatovat třeba ze série "Vlčí mládě". A protože Taylor má ráda vše pod palcem, rovnou se ujala i role režisérky.

Nahrávka, která během svého prvního vydání přinesla hity jako "We Are Never Ever Getting Back Together" nebo "I Knew You Were Trouble", přinese kromě původního tracklistu a dříve známých bonusových kousků také devět dosud nezveřejněných písní. Mezi nimi budou i společné skladby s Chrisem Stapletonem ("I Bet You Think About Me"), Phoebe Bridgers ("Nothing New") a Edem Sheeranem ("Run").


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY