Lorde se fanouškům připomíná dvěma novými skladbami a videoklipem

06.11.2021 19:49 - Honza Balušek | foto: Ophelia Mikkelson Jones

I když od vydání třetí desky Lorde "Solar Power" uplynuly sotva dva a půl měsíce, nedá se říci, že by se o ní ještě kdovíjak psalo či že by se singly hrály v rádiích. Zpěvačka ale nijak nelení a pokračuje v propagaci deluxe edicí nahrávky se dvěma dalšími písněmi a také videoklipem k novému singlu "Fallen Fruit".

Skladby "Helen of Troy" a "Hold No Grudge" samozřejmě nejsou novinkami v pravém slova smyslu, obě vznikly ve spolupráci s Jackem Antonoffem už při natáčení alba. Zatímco první jmenovaná je vyklidněná a vystačí si kromě zpěvu v podstatě jen s kytarovým doprovodem, druhá nabídne přece jen poněkud rychlejší rytmus než většina písní z nahrávky. I když zasněná atmosféra provází obě dvě.

Ve videoklipu k "Fallen Fruit" se vrátíme na pláž, kde Novozélanďanka pořídila pohyblivé obrázky k pilotnímu singlu "Solar Power". Dočkáme se ale různých prostřihů i z noci a celková nálada videa je o dost temnější.

Pokud byste hudby od Lorde měli stále málo, poslechněte si ještě před časem vydané speciální EP "Te Ao Mārama", na němž přezpívala pět songů z desky v maorštině. Všechny tím dostaly mnohem exotičtější nádech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY