Mark Hoppus oslavil Halloween návratem na pódium

03.11.2021 13:13 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Zpěvák a basák Blink 182 Mark Hoppus má za sebou komplikovaný rok. Vše zlé se však otočilo a jeho souboj s rakovinou pro něj skončil vítězně. Nyní už nastal čas vrátit se zpět ke své nejoblíbenější činnosti. Spolu s bubeníkem Travisem Barkerem se sešli během Halloweenu a zahráli i pár hitů své domovské kapely.

Jelikož se kytarista a zpěvák Matt Skiba nachází na turné s Alkaline Trio, s kytarou dvojici doplnil Kevin "Thrasher" Gruft z Escape The Fate. A protože šlo o Halloween, nemohly chybět ani kostýmy. Hoppus vstoupil na stage v Barkerově "House Of Horror Show" jako Batman, za bubny se usadil Frankenstein a Gruft se nechal inspirovat postavou z hry "Among Us".

V krátkém setu nechyběl hit "What's My Age Again?", dále "The Rock Show" a závěrečná "Family Reunion". Formace by v současnosti měla připravovat EP, jež naváže na devátou studiovku "Nine" z roku 2019. Vydání ještě během tohoto roku v minulosti přislíbil sám Barker. Naposledy se sestava fanouškům připomněla loni songem "Quarantine".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY