James Blunt poprvé rekapituluje

19.11.2021 13:44 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

James Blunt v říjnu oslavil již sedmnáct let od vydání debutové desky "Back To Bedlam", jíž se po světě prodalo přes jedenáct milionu kusů. Globální průlom tehdy přišel se singlem "You're Beautiful". Od té doby se tento Brit z rádií vlastně nikdy nevytratil a přidával další a další hity. Nyní tak konečně dozrál čas rekapitulovat.

James Blunt - The Stars Beneath My Feet (2004 - 2021)
© Warner Music
Právě dnes (19. listopadu) tak vychází první výběrovka dnes již sedmačtyřicetiletého rodáka z městečka Tidworth. Dostala název "Stars Beneath My Feet (2004-2021)" a je k mání ve třech formátech, mezi kterými nechybí ani dvojice vinylů čiré barvy. CD varianty nabídnou stejný obsah, tedy třicet písní, leč limitovaná collector's edition má luxusnější balení a rozsáhlejší booklet ve formě knihy.

Komplet mapuje téměř veškeré dosavadní úspěchy Bluntovy kariéry, což je více než dvacet vydaných singlů. Posluchačům ale přináší i několik exkluzivních kousků, které se k jejich uším dostávají úplně poprvé. Především jde o čtyři zcela nové písně (klipy ke dvěma z nich, "Love Under Pressure" a "Unstoppable", najdete pod článkem) a dále čtyři speciální živé skladby zaznamenané na zpěvákových koncertech v Paříži, New Yorku, Londýně a Glastonbury.

James Blunt, který si ze sebe dokáže pro dobrou věc udělat i legraci, na kolekci nakonec zařadil následující songy: CD1: Love Under Pressure, 1973, Wisemen, Same Mistake, You're Beautiful, Monsters, Tears And Rain, Bonfire Heart, I Really Want You (live In New York), The Truth, Heart To Heart, Champions, Postcards, No Bravery (live In London), Adrenaline.
CD2: Smoke Signals, Unstoppable, Goodbye My Lover, Coz I Love You (live At Glastonbury), So Long, Jimmy, Carry You Home, The Greatest, High, Don't Give Me Those Eyes, Ok, Stay The Night, Bartender, Cold, Where Is My Mind? (live In Paris), I Came For Love.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY