Pojďte vonět jako Billie Eilish. Zpěvačka uvede na trh vlastní parfém

26.10.2021 13:35 - Simona Knotková | foto: Eilish Fragrance

Mezi hudebníky, kteří mají svou vlastní vůni, se nově zařadí také Billie Eilish. Devatenáctiletá zpěvačka příští měsíc odhalí parfém jednoduše pojmenovaný Eilish.

"Mám radost, že se s vámi můžu konečně podělit o svůj první parfém. Tuhle vůni jsem hledala dlouhé roky a teď je moje nejoblíbenější. Vůně byly odjakživa obrovskou součástí mého života a stvořit tenhle parfém bylo mým snem. Byla to jedna z nejvíce vzrušujících věcí, na kterých jsem dělala. Už se nemůžu dočkat, až se dostane k vám!" představila novinku na svém instagramu.

V rozhovoru s POPSUGAR dále prozradila, že jí během hledání správné vůně pomáhala její synestezie, tedy stav, kdy vjem jednoho smyslu vyvolává v člověku vjem smyslu jiného (například určitá vůně vyvolává barvu a podobně). Výsledek v sobě nese tóny vanilky, silovoně a pižma a dle slov autorky připomíná "rozpuštěný, spálený cukr".

"Chci, abyste byli sami sobě sexuálně přitažliví, když na sobě budete mít tento parfém. Přesně tak se cítím já. Chci, abyste byli sebou posedlí, zbláznili se do sebe a cítili se nezastavitelní, ale aby vám zároveň bylo stejně tak příjemně a nádherně. Chci, abyste se do sebe zamilovali," dodává.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY