Poslechněte si ukázku titulní písně z alba "Red (Taylor’s Version)" od Taylor Swift

25.10.2021 14:49 - David Věžník | foto: Beth Garrabrant

Taylor Swift se podělila s fanoušky o ukázku nové verze skladby "Red". V nedávném instagramovém příspěvku ji nechala hrát pod videem, v němž upozorňuje na blížící se vydání její znovunahrané stejnojmenné studiovky.

"Je tu sezóna červené barvy," oznamuje titulek v krátkém klipu. Kolekce "Red (Taylor’s Version)" se k uším posluchačů dostane v pátek 12. listopadu a bude druhým dílem ze série alb, která zpěvačka kvůli tahanicím o práva s předchozím vydavatelstvím natočí a vydá celá znovu. Tracklist přitom doplní o několik bonusových kousků, počet písní se tak zastaví na čísle třicet, varianta pro Apple bude obsahovat ještě jednu skladbu navíc.

Kontinuitu Taylořiných verzí minulý měsíc narušila přepracovaná úprava singlu "Wildest Dreams", který pochází z alba "1989" vydaného v roce 2014. Novou edici této desky Swift zatím neohlásila, všimla si ovšem zvýšené popularity songu na sociální síti TikTok, a tak se rozhodla jeho "(Taylor’s Version)" vyslat do světa samostatně jako dárek. Poslouchat můžete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY