Jamie Cullum vydá rozšířenou edici vánočního alba "The Pianoman At Christmas"

25.10.2021 09:17 - Dan Hájek | foto: Universal-Island Records

Zhruba před rokem jsme se dočkali první autorské sváteční kolekce Jamieho Culluma "The Pianoman At Christmas". A na letošní Vánoce můžeme s jistotou vyhlížet její rozšíření. Nová verze ponese podtitul "The Complete Edition" a přinese navíc druhý stříbrný kotouč.

Ten nabídne již dříve publikované písně "This Winter" a "In The Bleak Midwinter", které se coby bonusové položky objevily na původním vydání této desky pro britský Amazon. Ty pak doplní i prověřené klasiky jako "Silent Night", "Jingle Bells" nebo "Amazing Grace", kterým však Jamie, jak je u něj zvykem, dodal svébytné aranže. Sám o výsledku tvrdí, že právě teď bude jeho hudební nadílka ucelená. První ochutnávku v podobě plouživého songu "Christmas Don't Let Me Down" si můžete poslechnout pod článkem.

Kompletní edice "The Pianoman At Christmas" vyjde v pátek 19. listopadu a bude obsahovat těchto třináct skladeb: Winter Wonderland, I Believe In Father Christmas, Man With The Bag, Christmas Don't Let Me Down, Sleigh Ride, Amazing Grace, This Winter, Silent Night, Jingle Bells, Frosty The Snowman, Have Yourself A Merry Little Christmas, God Rest Ye Merry Gentlemen, Let No Walls Divide. V muzikantově e-shopu můžete objednávat i speciální vinylovou variantu (jedna deska by měla být červená, druhá zlatá), případně různé varianty balíčků s podepsaným printem. A pak už nezbývá než doufat, že Jamieho konečně uvidíme 19. května 2022 v pražském O2 Universu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY