Vince Neil z Mötley Crüe si při pádu z pódia zlomil žebra

17.10.2021 17:58 - Ondřej Kocáb | foto: J. Merritt

Nepříjemné zranění si během sólového vystoupení na festivalu Monsters on the Mountain v Tennessee přivodil Vince Neil, známý především jako frontman formace Mötley Crüe. Podle zpráv byl převezen okamžitě do nemocnice, jeho doprovodná kapela následně potvrdila, že si při pádu z pódia zlomil žebra. Zbytek vystoupení proběhl bez něj, mikrofonu se ujal kytarista Jeff Blando.

Basák Dan Strum informaci ihned potvrdil i návštěvníkům festivalu:"Vince upadl a zlomil si žebra. Nemůže pořádně dýchat, a bude se tak muset podrobit lékařskému vyšetření. Byl nadšený, že tu mohl hrát, protože v Tennessee žije. Udělejme pro tohoto chlapíka pořádný potlesk, prosím." Další zprávy ohledně stavu zpěváka po jeho hospitalizaci zatím nejsou známé.

Pro Neila jde o první turné od května, kdy ho během festivalového vystoupení v Iowě zradily hlasivky a on následně uprostřed písně opustil stage. Kromě sólových koncertů je také v plánu velké turné jeho domovské kapely. Mötley Crüe termíny amerického turné spolu s Def Leppard, Poison a Joan Jett již dvakrát kvůli covidu odsunuli. Aktuální start je naplánován na 16. června 2022.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY