Aurora se na novém albu bude chtít dotknout bohů

16.10.2021 09:11 - Honza Balušek | foto: Universal

Aurora 26. února příštího roku obsadí pražské Forum Karlín, budeme už mít naposlouchanou její novou desku. Norská zpěvačka totiž ohlásila, že nástupce nahrávky z roku 2019 "A Different Kind Of Human - Step 2" vydá pod názvem "The Gods We Can Touch" 21. ledna 2022.

Připravovanou řadovku propagovala už letním singlem "Cure For Me" a jako další ochutnávku aktuálně vyslala do světa novinku "Giving In To The Love", kterou si můžete pustit pod článkem. V patnáctipoložkém tracklistu najdeme i písničku "Exist For Love", s níž se Aurora pochlubila už minulé léto. Interpretka letošního tiktokového hitu "Runaway" také slibuje, že chystaná kolekce není odrazem "zkázy a covidu", ale má být "hravá a zábavná". Kdo by ale věřil tomu, že by nějaká severská umělkyně nahrála optimistickou popinu...

Nová deska Aurory přinese těchto patnáct skladeb: The Forbidden Fruits Of Eden, Everything Matters, Giving In To The Love, Cure For Me, You Keep Me Crawling, Exist For Love, Heathens, The Innocent, Exhale Inhale, A Temporary High, A Dangerous Thing, Artemis, Blood In The Wine, This Could Be A Dream, A Little Place Called The Moon.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY