Halsey představila v SNL živě dvě tváře své nové desky

14.10.2021 09:57 - Honza Balušek | foto: Capitol Records

Halsey to s propagací své letošní nahrávky "If I Can't Have Love, I Want Power" neměla zrovna jednoduché, protože si její vydání naplánovala těsně po porodu svého prvního dítěte. Nyní ale přece jen vyrazila do nějakého toho televizního pořadu, aby o kolekci dala pořádně vědět. A kupříkladu vystoupení v Saturday Night Live zanechalo velmi pozitivní dojmy.

Zpěvačka, která preferuje onikání, se rozhodla představit dvě naprosto rozdílné polohy, které na albu ukázala, a tak jako první zazpívala elektronickou pecku "I Am Not A Woman, I'm A God", která plní roli singlu z čerstvé nahrávky. Futuristickému zvuku odpovídalo i sci-fi vzezření nejen Halsey samotné, ale i pódia. V kontrastu k této písni se druhou zahranou stala klidná a emotivní skladba "Darling", během níž autorku na scéně doplnil pouze Lindsey Buckingham z Fleetwood Mac na kytaru a trochu těch backvokálů. Obojí je mimořádně povedené, však se koukněte sami.

Ti, kdo mají HBO Max, si také už několik dnů mohou pustit film, jenž aktuální desku původně vyprovázel na trh coby placený stream. A zatímco většina produkce HBO Max je v Česku dostupná na HBO GO, na "If I Can't Have Love, I Want Power" si prozatím musíme nechat zajít chuť.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY