Addict 20 se vrací k raveovým kořenům

07.10.2021 18:42 - Tisková zpráva | foto: Nedori PR

Kultovní klubová akce přežila covid i kulturní karanténu a nyní se vrací s jubilejním dvacátým pokračováním. V pátek 8. října v novém prostoru v Pražské tržnici představí silný domácí lineup, secret guesty a především atmosféru autentického raveu, která tuto klubovou noc provází od počátků.

Addict se vrací po dvouleté pauze, během které se věnoval vydávání nových i zavedených domácích interpretů na svém nově vzniklém labelu Addict Sound. Svou vlastní sestavu slibných CZ a SK jmen teď může konečně představit naživo, v prostředí, kde kdysi vznikl a kam stále především patří - tedy v plném klubu.

Kultovní event, který řadám převážně mladšího publika představil v premiéře řadu lokálních jmen i zahraničních hvězd, se ve svém jubilejním dvacátém vydání vrací ke svým DJským počátkům, kdy šlo o jednu z mála klubových akcí u nás, která svou ohromující návštěvností a intenzivní atmosférou často předčila klasické velké koncerty.

"Addict pro mě vždycky byl hlavně o atmosféře - o tom tichu před bouří, kdy se rozestoupí celej moshpit, aby čekal na další drop, o tý elektrizující chvíli, kdy cítím napojení na každýho člověka v kotli pod sebou - a vim, že to celý, co tu děláme, má smysl," říká Jakub Strach aka NobodyListen, zakladatel a hlavní tahoun celého Addictu, který si na nadcházející akci chystá speciální, prodloužený set.

Addict si za léta působnosti stihl vybudovat jednu z nejvěrnějších fanouškovských základen u nás, které za unikátní vibe vděčí především. Hlavně pro svoje skalní fans teď chystá v novém prostoru v pražské Holešovické tržnici dvacáté pokračování, již tradičně za podpory ledově namraženého Jägermeisteru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY