Ať se snaží ona vyráží s novým singlem na krátké turné

29.09.2021 10:15 - Tisková zpráva | foto: Ať se snaží ona

Nová skladba kapely Ať se snaží ona nese název "Holka s kabelkama místo uší". Přímočarý a našláplý rock nabídne jízdu obchoďákem i kolem bazénu luxusních vil. Kapela tvořená blondýnkou s pětičlenným širokoramenným doprovodem vyráží na minitour a opět nabízí netradiční pojetí rocku s nadsázkou a vtipem.

Ať se snaží ona mají od začátku jasně rozpoznatelný styl. V helmách a nasoukaní do chráničů amerického fotbalu a s blonďatou zpěvačkou - roztleskávačkou Lucií tvoří nezaměnitelnou partu s originálním zvukem. Novinka nabízí alternativní rock s ironickými textem, přesně v duchu předchozích skladeb.

"Holky si občas ucpou uši a pak řeší jen to, čím je mají ucpané! Není to vždycky úplně špatně a přináší tím do života spoustu zajímavých situací. A tak jsme si představili, jaké by to bylo, kdyby to naše děvče neslyšelo vůbec nic. Místo uší má kabelky a je hluchá...," sděluje autor textu a zpěvák kapely Tomáš Kolář. Novinka je první skladbou z připravovaného EP. Všechny nové skladby ale už zazní na následujících koncertech:

29.9. Plzeň - Anděl Music Bar (+ Důležitá IN Formace)
30.9. Praha - Klub Kaštan (+ Plum Dumplings)
1.10. Příbram - PB Bowling klub Na chmelnici (+ Coocoo Bar)
2.10. Brno - Stará Pekárna (+ Dirty Old Dogs)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY