Sixx:A.M. se připomenou výběrovkou hitů, Nikki Sixx i novou knihou

26.09.2021 11:38 - Honza Balušek | foto: Better Noise Music

I když koronavirová doba dala spoustě muzikantů čas na tvorbu a mnoho z nich se nemůže dočkat, až svým fanouškům naservíruje své nové desky, někteří hudebníci přece jen ve volnu až tolik nenahrávali, a tak se nyní spokojí s vydáním alespoň výběrovky hitů. Mezi ně patří i trojice Sixx:A.M., která své hity, novinky a skladby milované fanoušky poskládala na desku nazvanou prostě "Hits". V obchodech a na streamovacích platformách ji můžeme očekávat 22. října.

Sixx:A.M. - Hits
© Better Noise Music
Kromě čtrnácti známých písní Nikki Sixx, DJ Ashba a James Michael zařadili na kolekci také šest bonusových nahrávek, mezi nimiž najdeme nejen alternativní verze známých skladeb, ale také třeba novinku nazvanou "The First 21". Stejně se jmenuje i další kniha z pera Sixxe, jíž se fandové tohoto zakládajícího člena Mötley Crüe dočkají o několik dnů dříve. Nové memoáry dějově předcházejí jeho první autobiografii "Heroinové deníky", ale tentokrát se věnují jeho prvním jedenadvaceti letům života, kdy se z Franka Carltona Serafino Feranna stal Nikki Sixx.

"Hits" Sixx:A.M. bude obsahovat tyto skladby: Life is Beautiful, This is Gonna Hurt, Lies of the Beautiful People, Pray for Me, Rise, Stars, Maybe It’s Time, Skin, Belly of the Beast, Are You With Me Now, Girl with Golden Eyes, Accidents Can Happen, Gotta Get it Right, We Will Not Go Quietly, The First 21, Talk to Me - Radio mix, Penetrate, Waiting All My Life, Skin - Rock Mix, Life is Beautiful - piano vocal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY