Justin Bieber o sobě nachystal další dokument

10.09.2021 08:01 - Honza Balušek | foto: mpi999 / MediaPunch / IPX

Od klinické smrti hudebních CD a DVD se vydávání koncertních záznamů už tolik nenosí, ale poslední módou, kterou fanoušci určitě vítají s radostí, jsou obsáhlé dokumenty o interpretech, jež své domovy nacházejí hlavně na streamovacích platformách. Po nedávných pohledech do duše a života Billie Eilish, Pink či Bruce Springsteena se tak můžete těšit také na film o Justinu Bieberovi.

Snímek s titulem "Justin Bieber: Our World" bude mít premiéru 8. října na Amazon Prime Video a smutnit nemusejí ani ti domácí fandové a fanynky, kteří nevládnou skvělou angličtinou. Vzhledem k pokračující lokalizaci této služby se dá téměř se stoprocentní jistotou očekávat, že dokument bude opatřen i českými titulky. "Our World" nebude pokrývat poslední období Bieberova života, ale zachycuje střípky z jeho soukromí a kariéry do Silvestra roku 2020, kdy se po třech letech vrátil na pódia speciálním koncertem na střeše losangeleského hotelu Beverly Hilton.

Režii měl na starosti opět Michael D. Ratner, který se zpěvákem spolupracoval už na sérii online dokumentů "Seasons". Pánové se tak už dobře znali a pouze společně navázali tam, kde minule skončili.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY