zpívá Michal Horák a dle plánu vydává druhé album - musicserver.cz">

"Plány jdou," zpívá Michal Horák a dle plánu vydává druhé album

07.09.2021 17:38 - Hana Bukáčková | foto: Luciet Levá

Michal Horák se během udílení cen Žebřík umístil na druhém místě v kategorii objev roku 2019. To jen potvrzuje jeho kvality napsat chytlavou píseň. Přesvědčit se o tom budeme moct na konci září, kdy vydá nástupce debutu "Michalovo cédéčko". Na druhou sólovku nazvanou "Michalbum" nyní láká singl "Plány jdou". Pomyslně navazuje na song "Je to tak", rovněž natočený s mladými pomocníky. Tentokrát muzikantovi dělal doprovod výběr dětí ze ZŠ Říčany.

"Nedávno mě oslovil sbor ze základní školy v Říčanech, jestli bych jim nepokřtil CD, které nahráli distančně během lockdownu. Už to mě tehdy zaujalo. A když jsem zjistil, jak je sbor šikovný, neváhal jsem a zase jsem si zkusil něco pro dětské osazenstvo napsat," komentuje navázání spolupráce mladý písničkář.

Na skladbě spolupracoval s producentem Filipem Vlčkem a režisérem Martinem Hammerschlagem. Michalovu tvorbu mám ráda, je neotřelá a vyčnívá svojí pomyslnou jednoduchostí, vtipností a tím, že není tuctová a je z ní cítit závan starých dobrých časů.

Swingově laděná písnička nás klipem zavede na dětskou besídkou a textově nás vrátí do školních lavic. Horák popisuje příhody, kdy vám nezbývá dělat, že to bylo součástí plánu. Bystřejší si všimnou, že se ve snímku coby spící divák objevuje i jeho parťák Voxel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY