Slipknot jsou zpět a nejen to

18.05.2003 11:55 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Slipknot 1
© www.roadrunner.co.uk
Se železnou pravidelností se v posledním roce objevovaly zprávy, že Slipknot jsou těsně před rozpadem. Oleje do ohně přilil sám zpěvák Corey Taylor, který se nechal slyšet, že skupina nahraje maximálně tak poslední desku. Teď ovšem maskovaní strašáci tráví všechen volný čas ve studiu s producentem Rickem Rubinem a připravují nástupce posledního opusu "Iowa". Doufejme, že nikoli závěrečného, neboť Slipknot se podle časopisu Kerrang! znovu výtečně baví.

Krom práce na nové desce mají někteří členové souboru povinnosti také u svých vedlejších projektů a shodou okolností se jejich vzájemně cesty zkřížily - skupina bubeníka Joey Jordinsona (# 1) Murderdolls totiž vyjede v létě na britské turné se Stone Sour křiklouna Corey Taylora (# 8) a kytaristy Jamese Roota (# 4), navíc si obě kapely zahrají na vyhlášeném donningtonském Download festivalu.

Pokud někdo náhodou netuší, o jakých jménech a číslech šla výše řeč, vězte, že Slipknot jsou ti šašci v hororových maskách, kteří loni v únoru zahráli v Praze. Čísla za jmény značí umělecké pseudonymy v kapele. No a k vedlejším projektům lze říct asi tolik - se zběsilým speed nu-metalem Slipknot nemají nic společného...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY