Little Mix oslaví deset let na scéně výběrovkou hitů

27.08.2021 10:11 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Britská kapela Little Mix přišla v minulých měsících o jednu členku, zároveň se dámám narodily nějaké ty děti, a tak nastala ta pravá chvíle na krátký oddechový čas. Ten ovšem zpěvačky nevyplní pouze odpočinkem, ale také vydáním desky s těmi největšími hity. Nahrávka s titulem "Between Us" bude v obchodech k mání od 12. listopadu.

Little Mix - Between Us
© Sony Music
Základní edice, která bude oslavovat deset let této formace na hudební scéně, přinese hned osmnáct známých hitovek doplněných o čtveřici nových písní, na kterých Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards a Jade Thirlwall v současné době pracují. Nových skladeb bude ale celkem pět, tu poslední však fanoušci najdou pouze na deluxe edici kompilace. Ta ostatně vyjde hned v několika verzích - na své si přijdou samozřejmě i milovníci vinylů či magnetofonových kazet.

Dosud oznámený tracklist základní edice "Between Us" je následující (názvy novinkových songů prozatím prozrazeny nebyly): Wings, DNA, Move, Salute, Black Magic, Secret Love Song Pt 2, Hair (feat. Sean Paul), Shout Out To My Ex, Touch, No More Sad Songs (feat. Machine Gun Kelly), Power (feat. Stormzy), Reggaeton Lento (remix) with CNCO, Woman Like Me (feat. Nicki Minaj), Break Up Song, Sweet Melody, Confetti (feat. Saweetie), Heartbreak Anthem with Galantis & David Guetta, Kiss My (uh oh) with Anne-Marie.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY