Paul Kalkbrenner přiveze do Prahy novou audiovizuální show

25.08.2021 07:53 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Berlínský rodák Paul Kalkbrenner je unikátní talent a globální hvězda. Se svými sedmi studiovými alby (všechna s milionovými prodeji), zástupy fanoušků po celém světě, které pravidelně vítá na největších světových elektronických i popových festivalech, je Kalkbrenner jednou z největších techno superstars. V pražském Foru Karlín se představí 6. listopadu 2021. Vstupenky (990 - 1 290 Kč) budou v předprodeji od 1. září na jeho webu a o dva dny později na stránce Fource.cz a prostřednictvím služby Ticketmaster.

Do Prahy přijede v rámci svého turné "Episode Two" s novým vizuálním konceptem, na kterém pracoval poslední dva roky. Ve stejné době vznikal i jeho nový hudební projekt, na který láká singlem "Si Soy Fuego", v živé podobě ho představí spolu s dalšími osmi novými tracky. V rámci tour bude mít také premiéru nový sestřih kultovního filmu "Berlin Calling" o berlínské techno scéně.

V době, kdy se na klubové parkety valila vlna EDM, rozhodl se Kalkbrenner nepodlehnout trendům a zůstat věrný svým berlínským klubovým kořenům a věřit svým léta školeným producentským a DJským schopnostem. I díky tomuto rozhodnutí platí dodnes za jednoho z hudebníků, kteří ví, jak má vypadat správný rave, a zároveň jim jejich projev dokonale věříte.

V rámci "Episode Two Tour" do Prahy přiveze kromě pečlivě vybrané selekce tracků i své poslední, překvapivě osobní album "Parts of Life". Jedná se o Kalkbrennerovo definitivní album s odlehčenými pasážemi, stejně tak ovšem dokonale ztělesňuje jeho typicky mohutnou produkci. Ta je jako vždy velmi energická a posluchače bere na míle daleko od jejich každodenního života do světa plného umění, extáze, přátelství, naděje a lásky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY