John Wolfhooker a Ben Cristovao vzdali písní "My Way" poctu Limp Bizkit

23.08.2021 08:14 - Hana Bukáčková | foto: Alexandra Hrášková

John Wolfhooker a Ben Cristovao vzdali poctu legendárním Limp Bizkit. Nejedná se přitom o jejich první spolupráci. Před půlrokem zpěvák Holoubkům zahostoval v písni "Tidal Wave", byl také součástí jejich setu na Rock for People.

Nyní si ho přizvali do své série 1-2-5 Live Sessions, aby si společně střihli předělávku hitovky "My Way" z roku 2000. "V jedné z pauz během natáčení videoklipu 'Tidal Wave' začal z nudy na place Adrian hrát rytmus právě skladby 'My Way' a Ben se okamžitě přidal. Společně jsme se na relativně tichém setu všichni chytili až do refrénu a zjistili jsme, že song máme velmi rádi a dobře ho známe. Když pak přišel nápad na 1-2-5 Live Sessions, bylo víc než jasné, že song musí zaznít," vypráví frontman skupiny Martin Čupka.

"Na Limp Bizkit jsem ujížděl a znal od nich všechno, takže dát si to s John Wolfhooker byl super zážitek a návrat do vzpomínek. Miluju, jak jsou Wolfhookeři zapálení do všech svých projektů, od začátku do konce byl vidět smysl pro detail a na výsledku je to znát," komentuje spolupráci Ben Cristovao.

Návrat do vzpomínek to určitě je. Připomněla jsem si tak dobu, kdy mi bylo čtrnáct a z rádií zněl jeden z nejznámějších hitů této numetalové legendy. Cover se jim povedl, je plný energie, hněvu, vyzdvihuje klady původní verze skladby a nemá potřebu vést ji jiným směrem. S rozdělením hlasu Freda Dursta na dvě vokální linky se popasovali dobře. Ladí jim to. Dokonce i Ben si odpustil svoje feelingové manýry, a zní normálně. Uvidíme, jak se jejich spolupráce vyvrbí nadále.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY