Koncertní Léto v parku ve Festivalparku v Hradci Králové pokračuje až do září, přijede Nohavica i kapela Jelen

31.07.2021 08:31 - Jiří V. Matýsek | foto: Jaromír Nohavica

Koncertní série, která letos ovládla Festivalpark na letišti ve Věkoších v Hradci Králové, bude pokračovat i v srpnu a na začátku září. Programem trochu zamíchalo nečekané odřeknutí vystoupení kontroverzní EBM legendy Vanessa, které se mělo uskutečnit 6. srpna, organizátoři však ujišťují, že line-up bude i nadále doplňován, a doporučují sledovat web akce na www.letovparku.cz.

Koncerty jsou už potvrzené i na první dny po prázdninách - 2. září se v Hradci Králové představí písničkář Jaromír Nohavica. Na návštěvníky Festivalparku čeká více než dvouhodinový koncertní set s možností sezení i stání, který se navíc uskuteční v upravené části areálu v otevřeném šapitó, takže není potřeba mít obavy z deště. Hned o den později dorazí do Hradce Králové oblíbená formace Jelen. Fanoušci se mohou těšit na průřez největšími hity kapely, ale i na skladby z aktuálního alba "Věci a sny".

A jisté je také to, že kromě série Léto v parku se na stejném místě uskuteční také zmenšená verze festivalu Rock For People. Pod hlavičkou Rock For People: Hope zde ve dnech 13. a 14. srpna vystoupí hvězdy jako The Hives, Måneskin, Missio, JC Stewart a další. Součástí akce bude i bejbypankový festival Kefírek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY