Cosmic Gate prozradili podrobnosti ohledně nového alba. "MOSAIIK" vyjde již v srpnu

23.07.2021 13:58 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Německé trancové duo Cosmic Gate ohlásilo album "MOSAIIK" už v květnu. Až nyní ale konečně pánové potvrdili jeho přesné datum vydání a prozradili i podrobnosti. Jejich desáté řadovky se dočkáme ještě v průběhu letních prázdnin.

Cosmic Gate - MOSAIIK Chapter One
© Black Hole Recordings
Bossi a Nic Chagall si vzali inspiraci z konceptu své poslední desky "Materia" z roku 2017 a nový materiál vydají opět ve dvou částech. Titul pojmenovaný "MOSAIIK Chapter One" přinese devět songů a vyjde 20. srpna, a to pouze digitálně. Pár měsíců nato bude následovat druhá polovina, s níž vyjde zároveň kompletní "MOSAIIK" i na CD a s velkou pravděpodobností i na vinylu.

Pokud kariéru Cosmic Gate alespoň trochu sledujete, je vám jasné, že mezi devíti songy prvního dílu nebudou chybět oba letošní úspěšné singly "Blame" a "Feel It". Ten druhý navíc i ve skvělém remixu od Kanaďana vystupujícího pod pseudonymem AVIRA. Kompletní tracklist alba, které si již nyní můžete předobjednat, pak bude vypadat následovně: Blame (feat. Diana Miro), Feel It, Nothing To Hide (feat. Diana Miro), Your Mind, Summer Wonder (with Mike Schmid), Vertigo, These Dreams (feat. Jule Thompson), Universal Love, Feel It (AVIRA Remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY