Vyhrajte 5 x CD LENKY DUSILOVÉ / 5 x CD 50 CENTA / 4 x vstup na LUCII v Českých Budějovicích / 4 x vstup na TATA BOJS v Pardubicích / 4 x vstup na VENEER / 4 x vstup na JOLLY JOKER / 4 x vstup na DAVID DRAGOUN BAND / 4 x vstup na THE SEA AND CAKE

11.05.2003 20:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vítám všechny soutěžechtivé, protože další týden s novým soutěžemi je tu. Pro odběr informací o soutěžích emailem se zaregistrujte zde.

Lenka Dusilová - Spatřit světlo světa
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím B&M Music, které v polovině dubna vydalo druhé sólové album Lenky Dusilové. Novinka "Spatřit světlo světa" vznikala poměrně dlouho a také to na její kvalitě jde poznat. Z rádií určitě znáte pilotní singl "Nepovídej nám" a deska je podobných pecek plná. U nás nyní můžete vyhrát 5 x CD.

Do kvízu o 5 x CD Lenky Dusilové "Spatřit světlo světa" vstoupíte tady.


50 Cent - Get Rich Or Die Tryin
© facebook interpreta
Druhou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím Universal, které má po Eminemovi a dalších novou velkou hip-hopovou hvězdu. Současný lamač amerických albových i singlových žebříčků se jmenuje 50 Cent a jeho deska "Get Rich Or Die Tryin'". Pokud máte rádi pseudoagresivní americký hip-hop, bude jeho album to pravé pro vás - vyhrát ho u nás může pět z vás.

Do kvízu o 5 x CD 50 Centa "Get Rich Or Die Tryin'" vstoupíte tady.

Skupina Lucie v květnu absolvuje velké turné po českých i slovenských městech k poslední desce "Dobrá kočzka která nemlsá", tentokrát poprvé bez Michala Dvořáka, zato ale posílena o Tomáše Varteckého. Kromě Lucie na koncertech vystoupí i Ready Kirken a Support Lesbiens, celý rozpis turné najdete zde. Nyní u nás můžete vyhrát 4 x vstupenku na koncert v Českých Budějovicích 25. května.

Do kvízu o 4 x vstup na Lucii v Českých Budějovicích vstoupíte tady.

Tata Bojs v květnu vyrazili na své dosud nejvýpravnější turné "Klid před buřinkou", o němž se vše dozvíte třeba tady. Vy u nás budete moci postupně vyhrát volné vstupy na koncerty v Ostravě a Pradubicích a také trička. Tento týden můžete vyhrát čtyři volné vstupy na pardubický koncert, jenž se uskuteční 30. května v Malé sportovní hale.

Do kvízu o 4 x vstup na Tata Bojs v Pardubicích vstoupíte tady.

Slovenští Veneer vydali před několika dny debutové album "Light", které produkovali Dušan Neuwerth a Milan Cais. Už nyní se hovoří o velmi příjemném překvapení, které si budete moci živě vychutnat i vy na českém křtu desky, který se uskuteční 22. května v pražském klubu Roxy. Kromě oslavenců vystoupí i jeden velmi speciální host. U nás můžete nyní vyhrát 4 volné vstupy.

Do kvízu o 4 x vstup na Veneer vstoupíte tady.

Pražský klub Rock Café patří mezi ty, s nimiž MusicServer úzce spolupracuje, a tak tento týden budete moci vyhrát volné vstupy hned na dva koncerty, které se tam uskuteční. 21. května to bude David Dragoun Band a o den později Jolly Joker společně s Jumbo Shit. Na oba koncerty můžete vyhrát po čtyřech volných vstupech.

Do kvízu o 4 x vstup na David Dragoun Band vstoupíte tady.

Do kvízu o 4 x vstup na Jolly Joker vstoupíte tady.

Poslední soutěž pro tento týden přivítají pravděpodobně příznivci indierocku smíchaného s trochou elektroniky. 25. května v pražském klubu Roxy vystoupí kapela The Sea And Cake, která přijede propagovat své aktuální album "One Bedroom" a vy u nás můžete na tento koncert vyhrát čtyři volné vstupy.

Do kvízu o 4 x vstup na The Sea And Cake vstoupíte tady.

Na MusicServeru v současnosti běží speciální promoweb k nové desce německých Scooter "The Stadium Techno Experience". Můžete si na něm pustit ukázky ze všech skladeb na albu, stáhnout si tapety, přečíst něco o kapele i desce, ale samozřejmě i vyhrát. V současnosti je to každý týden limitovaná verze singlu "weekend!", na němž najdete mimo jiné i DTS verzi této skladby a videoklip, přibližně za měsíc se začne soutěžit o šest nových alb Scooter. Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem pět otázek (Lenka Dusilová a 50 Cent deset), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.

Výherci soutěží z minulého týdne: CD HIM vyhráli Radim Gula z Plzně, Petr Střecha z Prahy, Lenka Přikrylová z Vítkova, Miluše Kočárníková z Hrádku nad Nisou a Petra Zatloukalová z Mostu. CD Ringo Starra vyhráli Lenka Kotíková z Prahy, Anděla Tichá z Nové Bystřice, Martin Šafránek z Hodonína, Bohumil Skála z Brna a Michal Beck z Pardubic. CD Dariuse vyhráli Helena Legerská z Třince, Martin Hajný z Prahy, František Vlasák z Opatovic, Michal Šedivý z Veselí nad Lužnicí a Veronika Tomášková z Hranic. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou. Výherci volných vstupů na Tata Bojs, Planet Dance, Znouzectnost a Mikiho pupík budou vyrozuměni emailem.

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

5 x CD Simply Red "Home" / 5 x CD Mayi "Stín andělů" / 4 x vstup na Lucii v Praze / 4 x vstup na Rock Café Contest / 5 x tričko Tata Bojs / 4 x vstup na Euroconnections (19. - 25.5.)
5 x CD Veneer "Light" / 5 x CD Lenky Filipové "Tisíc způsobů jak zabít lásku" / 4 x vstup na Korai Örom (26.5. - 1.6.)
5 x CD Alizée "Mes Courants Electriques..." / 5 x CD Horáčka a Svobody "Tak to chodí" / 4 x vstup na Terne Čhave / 4 x vstup na Babyfest (2. - 8.6.)
3 x CD Mika Oldfielda "Tubular Bells 2003" / 4 x vstup na Ska festival (9. - 15.6.)
4 x vstup na Rock Café Contest (16. - 22.6.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY