Within Temptation lákají na velkolepý online koncert nezáživnou spoluprací s Annisokay "Shed My Skin"

15.07.2021 13:12 - Ondřej Hricko | foto: Force Music Recordings

Within Temptation přes svůj postupný příklon k popu stále patří k výrazným tvářím metalové scény. I proto je jejich dvoudenní online vystoupení velkou událostí. Koncert nazvaný "The Aftermath - A Show In A Virtual Reality" proběhne dnes a zítra, tedy 15. a 16. července. Lístky na něj si můžete koupit na webu formace.

Ještě před samotným spuštěním očekávané show nám Within Temptation servírují nový singl "Shed My Skin". V něm překvapivě spojili síly s post-hardcorovou partou z Německa Annisokay. Klip je pak záběrem z jejich předchozího setu z 8. a 9. července, kdy odehráli první sadu svých online výstupů. Můžeme tak ocenit epickou výpravu a scénu, kterou se nás nizozemská skupina snaží nalákat na chystanou akci, která se prý odehraje "na různých scénách postapokalyptického světa, ve kterém budeme svědky následků zničení lidstva".

Samotný song pokračuje v duchu žánrového přerodu kapely. S metalem má pramálo společného a navíc bohužel nenabízí žádný výrazný nápad, kterým bychom si skladbu zapamatovali. Aranže jsou ploché a studené. Také Annisokay často bojují s originalitou a výsledku zřejmě moc nepřispěli.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY